Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy rossz néven veszik manapság, ha egy férfinak elvárásai vannak egy nővel szemben?
Határozott és egyértelmű a megvetés, amikor egy férfi azt mondja, hogy nem szeretne egy egyedülálló anyukával kezdeni, más férfi gyerekeit nevelni, vagy ne adj isten nem szeretne idősödő nővel kezdeni hanem inkább fiatalabbak. Azt a szót, hogy "feszes" ha egy férfi ki meri mondani, leszedik a fejét. Mert hát micsoda dolog ilyet elvárni, amikor alapvető vonzalmi kapcsoló egy férfi agyában a termékenység, ami a fiatal és általában feszes női testhez kapcsolódik a agyban, de ez tök mind1, mert nem vagyunk állatok! Vagy ha esetleg olyat vár el egy férfi, hogy ne legyen nagyon túlsúlyos egy nő, az is micsoda dolog.
De ha egy nő 2 kilóméter hosszú elvárás listát ír az ideális jelöltjéről, meg hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen az a pasi aki vele akar kezdeni, azzal semmi gond, mert hát hadd döntse már el kivel akar kapcsolatot. Ilyenkor már nyugodtan lehetnek irreális, értelmetlen, az állatvilágból ránk maradt ösztönökből fakadó elvárások is.
Mi ez a kettős mérce?
Nincs ezzel más gond, csak az, hogy kiírhatod ezerszer ugyanazt, akkor se fognak 20 éves, feszes testű lányok sorba állni érted.
Mindenki azt vár el, amit akar. Csak az élet nem egy webshop, ahol azt rendelsz, amit akarsz. Ebbe neked nagyon nem sikerül belenyugodni. Mivel olyan nem jut, amilyet akarsz.
Ez nekünk nem gond, és minket nem is bosszant. Mondhatni letojjuk. Egyedül téged érdekel.
Én erről azt gondolom, hogy ezek az "elvárások" amiket itt most leírtál valóban baromságok. Nem igazán vagyok oda azért, amikor valaki (nemtől függetlenül) külsőre vonatkozó elvárásokkal indul neki a párkeresésnek. Ezzel csak a saját sikertelenségét erősíti. Arról már nem is beszélve, hogy az általa támasztott elvárásokat sokszor ú maga egyáltalán nem tudja teljesíteni. Belső dolgokat án úgy gondolom lehet "elvárásként" említeni. Egy bizonyos intelligencia, humor stb rendben van. Pusztán mert úgy sem tudsz együtt lenni olyan személlyel akinek kiakaszt a személyisége. De az, hogy dobálózunk itt kilókkal meg centikkel meg életkorral szerintem valóban baromság mindkét nem részéről.
A konkrét kérdésre válaszolva én ezt a jelenséget értelmes emberek között egyáltalán nem tapasztalom. Az, hogy a nagyjából állatokkal egyenlő szinten lévő, ösztönből bármilyen nagymellű nővel vagy izmos pasival párosodó réteg mit csinál meg nagyon nem érdekel. Nem ebből a rétegből kell párt választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!