Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem rossz az ha láttok egy nálad fiatalabb párt?
Ha ilyet látok akkor nagyon szomorú tudok lenni, mert nekem még sosem volt barátnőm. Ilyenkor mindig rájövök arra, hogy mennyire le vagyok maradva, és milyen jó nekik hogy szeretik egymást, meg hogy mennyi jóból maradtam már ki.
Nektek is szokott ilyen lenni?
Nem rossz, mert soha nem zavart más boldogsága.. A rossz inkább az, ha a múltamról álmodok vagy eszembe jutnak olyan dolgok amikor megöleltem a barátnőmet. (Aki akkoriban nem volt képzeletbeli, mint most.)
Érthető egyébként, hogy valahol zavar ez a "kifutok/lemaradok" dolog és úgy érzel, hogy elmegy a fiatalságod. Nálam ez az érzés inkább a fiatal családokat látva jön elő. De nem irigység vagy rossz akarás, csak eszembe jut, hogy én ezt soha nem éltem át és valószínűleg nem is fogom. Ilyenkor szimplán elszomorodom.
Mindenki saját maga életének a kovácsa. Neked eddig miért nem volt? Miért nem akar meglenni senki se melletted? Miért nem változtattál a hibáidon?
Miért vagy irigy mások boldogságára? Miért nem vagy képes magadból kihozni a maximumot? Miért sírsz ahelyett, hogy cselekednél?
Miért vagy anyámasszony katonája?
Nem, nem vagyok irigy rájuk.
Azért nem volt barátnőm, mert introvertált vagyok.:/
Próbálok tenni, hogy legyen, amúgy "csak" az ismerkedésben vagyok ilyen szerencsétlen.
"Nem, nem vagyok irigy rájuk." :D :D
Legalább magadnak ne hazudj már, oké? Nem vagy irigy, de azért fel teszel ide ezzel kapcsolatban egy kérdést, plusz leírod, hogy szomorú vagy ilyenkor. Akkor mi ez, hanem irigység?
Hát elég sok párt látni az utcán szinte minden nap szóval jobban járnál ha máshogy állnál a dologhoz. Pl "örülök nekik, remélem én is átélhetem ezt hamarosan".
Régebben a következőt láttam: fiatal pár mosolyogva, kézenfogva sétáltak egy téren. Egy csaj pedig rosszindulatúan beszólt nekik (már nem emlékszem pontosan, hogy mit). A lényeg, hogy nagyon szánalmas volt. Tuti, hogy hiányban szenved mert különben nem szólt volna be nekik. Ne akarj olyan lenni mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!