Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos, hogy minden annyira rossz a párkapcsolatok terén,
mint ahogy azt feltüntetik itt az anonim beírogatók?
Igen, valóban ennyire rossz! Poénból, viccből senki nem írogatna ide ilyeneket, hanem ha lenne párkapcsolata, akkor a párjával lenne épp, és nem azzal lenne elfoglalva, hogy (szerinted)"valótlan" dolgokat írogasson a gyakori kérdéseken. Komolyan azt hiszi bárki is, hogy egy magányos ember jókedvében panaszkodik itt az oldalon? Annyira furcsa az emberek gondolkodása!
2018. dec. 2. 20:28
Szóval, aki jó fiú az semmihez se ért és buták? De h..lye vagy.
Párom jó férfi, igaz, nem egy szerelő zseni, de finomakat főz, segít a háztartásban, foglalkozik önismerettel, pszichológiával. 6 éve boldogok vagyunk együtt.
Ja, és aki h..lye, mert pl. egy csekket se tud kitölteni, vagy még ahhoz is ostoba, hogy egy villanykörtét kicseréljen egyedül, az életképtelen, olyan kinek kéne?
2018. dec. 2. 20:32
Egyetértek 1-essel, fel is pontoztam. :) Viszont hiába ismerkedik valaki, ha sokáig nem talál olyat, akivel igazán jól érzi magát. Ilyenkor tovább kell ismerkedni, csak a sok kudarc után, amikor nem találsz olyat akivel meg van az összhang, sajnos eléggé el lehet fáradni. Ilyenkor itt kötnek ki az emberek egy időre, különben valóban - ahogy 1-es írja - egy jó kapcsolatban amúgy simán el lenne valószínüleg bárki, aki itt van.
2018. dec. 2. 20:37
Vérszerinti utódot honnan lesz? Honnan fogsz neki adni egészséges normális családmintát, ha pl. egy vadidegent felcsinálsz, majd elveszed tőle a gyereket, és egyedül neveled?
Hogy beszélhetsz családról, ha egyszer minden családtagod meg fog halni? Akkor milyen család lesz, ha nem lesz melletted senki?
2018. dec. 2. 20:50
ui.: Baráti társaság? És nekik nincsenek családjaik? Gyerekeik?
Azért gondolkozz el, hogy nagyon rosszul gondolkodsz.
De biztos, ezt a sz..r mintát kaptad szüleidtől. Neked ez megfelel? Te is ugyanolyan szánalmas életet akarsz élni, mint ők?
2018. dec. 2. 20:52
4-es: szerintem téged régebben valaki nagyon csúnyán átvágott, akiről te talán nem is feltételezted, és aki nagyon közel állt és fontos volt. Nem biztos hogy így van, de valaki nem fújhat ok nélkül a nőkre, csak ha tényleg nagyon komolyan becsapták, vagy megalázták.
2018. dec. 2. 20:56
én is így érzem és hiszem..szerintem sincs minden veszve..csomó példát tudok sorolni ahol álom-ember jött össze egy szerényebb külsejű/egészségű embertársával..ez mindkét nemre igaz lehet..én direkt felfigyelek rá mert ez nekem afféle támasz mikor lelomboz, hogy bizonyos kapott/öröklött/stb dolgaimon nem tudok változtatni..pont nemrég is egy barátom (göndör-latinos-magyar ésszel-szabadalmak-álomfizu-világjáró) feleségül vett egy e leukémiémiás-szerény külsejű lányt..és így elnézve őket tök jól választott..szóval ja
2018. dec. 2. 21:08
Számomra igen, szörnyen rossz. Mások nem feltétlenül élik meg ugyanígy, a nevükben nem tudok nyilatkozni.
2018. dec. 2. 21:18
9/11 A kérdező kommentje:
Nincsenek boldog kapcsolatok? Szoktam figyelni az embereket a buszokon és rajtuk látom azért a boldogság jeleit. Párok egymás kezét fogva mennek, és az arcukon tükröződik valami, ami kifejezésre juttatja, hogy nekik sikerült.
Amikor boldog volt a kapcsolatom, nem a gyakorikérdések párkapcsolatok rovatán lógtam. Szóval biztos vannak boldog párkapcsolatok, csak a benne lévők nem itt írogatnak.
2018. dec. 2. 21:54
Kapcsolódó kérdések: