Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem, hogy tökéletes számomra ahogy van?
Ez nagyon aranyos, de... Tudod, hiába akarod éreztetni vele, hogy nem más, mint a többi ember, a pozitív diszkrimináció is diszkrimináció. Kerekesszékes nem voltam, de rákos igen. Sokan akarták éreztetni velem, hogy minden olyan, mint volt és hogy nem vagyok beteg. Sokszor jobban örültem volna, ha nem pattognak körbe az én erősségemről ódákat zengve és nem nézik sajnálkozva a kopasz fejem... Hanem egyszerűen csak elmegyünk valahova úgy szórakozni, mint mikor nem voltam tele vegyszerrel
...
28N
"a pozitív diszkrimináció is diszkrimináció"
Jó érzés ilyet néha nőktől is olvasni :)
Egyetértek az előttem szólókkal, ezzel pontosan az ellenkező hatást éred el, megerősíted benne, hogy mégis csak más.
Ha folytonosan elmondod neki, hogy mennyire büszke vagy rá, akkor folytonosan erre is emlékezteted.
Illetve a dicsérő szavak is elinflálódnak.
Ugyanúgy bánj vele, mintha nem lenne baja. Marmint természetesen segítsd, támogasd, de ne azt éreztesd veke, hogy ENNEK ELLENÉRE szereted, hanem azt, hogy azért szereted aki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!