Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leadtam az igényeimet ahogy itt mondani szokták, most átverem akkor az új barátnőm?
Attól függ. Fel lehet fogni úgy, mint egy alkalmi kapcsolatot is, nem minden kapcsolat tart örökké.
Sokan vannak együtt olyan személlyel, aki nem az álmaik szerelme. Bár nyílván azért, mert valami pozitívat látnak ebben, nem a negatívat.
Veled kapcsolatban olyan érzéseim vannak, mintha a negatívat keresnéd a nõben.. Értem én, hogy nem álmaid nõje, de egyáltalán tetszik benne valami????
Leadtad az igényeidet, mert ITT AZT MONDTÁK?
Te nem tudod, hogy a GYIK ezen rovatában legtöbbször elfogult nők és elkeseredett pasik írnak?
GYIK-ezés helyett inkább elolvashattad volna Csernus Imre valamelyik könyvét, vagy rákereshettél volna a Mystery Method-ra (PUA klasszikus), mint hogy ilyen gyökér emberek tanácsára hallgatsz.
De te tudod mit csinálsz
Egy retardált vagy, akinek valaki azt tanácsolja, hogy ne üljön a ló egyik szélére annyira és akkor te átesel a túl oldalára:)
Azoknak mondják, hogy adják lennebb az igényeiket, akiknek túl magasak. Ez NEM azt jelenti, hogy IGÉNYTELENNEK kell lenni, csak annyit, hogy reális igényeket támasz. Azt már csak te érzed, hogy RÁD nézve mi túl magas. Ehhez mérten gondolkodsz. Meglehet találni a szép középutat a túl magas igények és igénytelenség közt. De nem kell átmenni igénytelenbe, ezt senki sem mondta. Ökör-,-
Mi lenne ha első körben olvasgatnál pszichológiai és PUA irodalmat is(Mystery Method,RSD Blueprint(video),Csernus Doki könyvei),aztán elmennél edzeni mellé,és szépen kisportolnád magad mindemellett soft skilleket is fejletszd plusz az egzisztenciád és akkor nem kellene leadnod és undorodnod a csajtól.
Hidd el én is csináltam amikor csóró kis nyomi voltam kb. kamagra kellett a csajhoz mert a hájas bulájától majdnem hánytam meg a sok gusztustalan moslék kaja amit megevett attól is a ruhájáról nem is beszélve lyukas cicanadrág.
Ne akard ezt,inkább fejlődj és utána csajozz.
Hallgass rám az a 4 hónap maga volt a pokol.
Inkább tedd bele a munkát magadba,ez a legjobb befektetés és majd lehet akármilyen párod.
SOHA NE ADD LE AZ IGÉNYEKET hanem magadat fejleszd fel hozzájuk.
Mint a spórolás,nem spórolni kell hanem a bevételt növelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!