Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leadtam az igényeimet ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leadtam az igényeimet ahogy itt mondani szokták, most átverem akkor az új barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami helyes fiú azt tudom, általában olyan nők jöttek be akik nagyon csinosak de ők szóba sem álltak velem Többen mondták köztük itt is hogy adjam le az igényeimet.... Hát leadtam..... Most valóban sikerült egy nem olyan csinos lánnyal összejönni de legalább szóba állt velem, most összejöttünk. Nem tudom hogy ezzel mennyire verem át ezt a lányt hogy nem olyannal jöttem össze akire igazán vágynék...
2018. máj. 4. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 A sportolással egyetértek, de úgy amúgy a pua s csernusz maszlag nem fogja megmodifikálni a génállományt, az ember alapjaiban nemigen változik olyan nagyon.
2018. máj. 4. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy racionálisan belátod, jó eséllyel nem lesz pl. Ferrarid és saját kastélyod, még élvezheted a Toyotádat és a 100 m2-es lakásodat, és nem is fogsz beleőrülni a felesleges sóvárgásba. Ilyen szempontból érdemes "leadni" az igényeket.
2018. máj. 4. 17:57
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Itt a 90% teljesen ütődött.

A "nem olyan csinos lány" az még nem jelenti azt, hogy egyenlő a hányingerrel.

Normálisak vagytok?

2018. máj. 4. 18:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem az számít, hogy menyire találod csinosnak, hanem hogy mennyire találod vonzónak, és ha vonzónak találod akkor mennyire egyeztek jól.

Ha szeretsz vele lenni és kívánod mikor csak a közeledben van akkor azt jelenti, hogy csak nem vársz a szőke herceg divatmodell kisasszonyra, hanem egy beéred egy átlagossal nővel akivel bejősztok egymásnak.

Amúgy én voltam már úgy hogy sok csinos lánnyal nem tudtam elképzelni, hogy összejöjjek, valahogy olyan razna a hieg is a gondlattól és nem tudom megérteni miért mert csinosak voltak persze nem modellek de na nem lehet mindenki az.

Olyan is volt hogy be úgy éreztem, hogy ez megfelelő lenne és csinos is, de egy csöppnyi szikrát sem éreztem mikor a közelemben volt. Csak olyan mint ha egy kolléga vagy haver lenne elletem. Ez sem az igazi, nem éri meg erőltetni.

Na de volt olyan is kit először láttam buliban, egész csinos nem igazan az a típus akihez vonzódni szoktam. De ahogy egymásra néztünk és táncolni kezdtünk egy buliban azonnal éreztem, hogy végre, megtaláltam az igazit. Ha vonzódsz hozza és amellet csinos is és jól egyeztek akkor miden ok.

Persze van még az az eset amikor vonzalom van de egyezés nincs na az sem a legjobb.

2018. máj. 4. 18:32
 15/15 peca1000 ***** válasza:
Nekem az első barátnőm bűn ronda volt, de egy idő után megszoktam a látványát és egyre jobban tetszett, és a természete egy tünemèny volt. A mai napig ő volt életem legnagyobb szerelme, hiába voltak utána sokkal szebb partnereim.
2018. máj. 4. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!