Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt kerdeznek, emelj ki valamit amit ugy szeretsz a parodban ahogy van, mit tudnal mondani?
Nem, nem normális, mert akkor azt se tudja, hogy miért is van vele, mert nem igaz, hogy egy dolgot pl. nem tud kiemelni.
Én pl. nagyon szeretem, hogy a párommal őszintén és nyíltan tudok beszélgetni mindenről, már a kapcsolatunk elején is tudtam, hogy önmagam lehetek mellette.
Hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni, már bocs.
Az ember nem gyűjt pro és kontra érveket valaki mellett vagy ellen. Ha nem bókol eleget, akkor azt mond, de ne próbálj kifeszegetni belőle nyögvenyelős válaszokat ilyen mesterséges és teljesen felesleges kérdésekkel! Semmi értelme.
Csak ugye egy csomo elozmenyt nem tudsz,mivel nem irtam le.
igy nagy altalanossagban erdeklodom,hogy mas tud-e mondani legalabb egy dolgot,vagy sem.
Azt szeretem benne, ahogy szeret.
Minden mozdulata, hangja egyértelműen jelzi, hogy ez a nő imád engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!