Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20+ egyedülálló nők, akik a korábbi barátjukban csalódtak, hogyan hatott rájuk a rossz kapcsolat és milyen elvárásaitok lettek egy ideális férfivel szemben?
az elsőnek nem tudom, mi baja van, de nincs igaza. vagy legalábbis nem feltétlenül.
nekem is ért véget kapcsolatom hatalmas csalódással és mérhetetlen fájdalommal, emiatt óvatosabb, körültekintőbb lettem és magasabbra tettem a mércét.
Nem is egy férfiban csalódtam már. És mindegyik csalódásom után magasabbra tettem a mércét. Egyébként nem megugorhatatlan, elvárás lett a reális önértékelés (volt dolgom túl beképzelt és túl alacsony önbecsülésű pasival is, egyik se jó), normál kereset, ahol nem én tartom el őt, illetve véletlen se mondja azt, hogy ingyenélő vagyok, mert az ő fizetése a többszöröse az enyémnek (megtörtént esetek), elvárásom hogy hasonlóan lássa a világot, mint én, hogy az alapvető értékeink egyezzenek, hogy ne akarjon patriarchális családot, hogy támogasson a céljaim elérésében, ne akarjon elnyomni, hogy itthon maradjon majd gyesen ő is, és hogy tapasztalt és nagyon jó legyen az ágyban, mert nem akarok tanítgatni és azt sem akarom még egyszer átélni, amikor a legutóbbi exem közölte, hogy meghoztam az önbizalmát és úgy gondolja, hogy nem szexelt még elég lánnyal.
Valójában minden egyes csalódás után csak magasabbra tettem a lécet. Nem is értem, itt miért tanácsolják az embereknek azt, hogy tegyék alacsonyabbra. Abból csak csalódás lesz. A magas lécet viszont aki meg tudja ugrani, azzal nagy az esély a boldog életre.
Igazából már nem vagyok egyedülálló, viszont gondoltam, érdekes lehet ez a tapasztalat. Eddig úgy tűnik, bevált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!