Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségeket javasolnátok egy egyedülálló srácnak?
Sziasztok
26 éves vagyok, egy kisvárosban élek, hétköznaponként egy hivatalban dolgozok. A munkahely is itt van 2 km-re a lakhelyemtől.
Mint minden fiúnak, nekem is vannak társkeresési problémáim, amelyeket két részre oszthatunk:
Az első a személyes gátjaim, azaz hajlandó vagyok általánosítani a nőket, így kicsit gátlásos vagyok. Én olyan szívesen igent mondanék egy nőnek ha ez lenne a szitu. Igényeim nem magasak, egyedül csak az a fontos, hogy összehangolódjak a lánnyal. A másik akadály a szokásos fizikai akadályok, miszerint ez egy kisváros, és a távkapcsolatban nem azt állítom hogy nem hiszek, csak a másik félben nem bízom, hogy ez neki is járható út, meg csak hétvégén tudunk együtt lenni. Volt egy 7 éves tartós kapcsolatom.
A társkereső oldalak csapdáiról könyvet írhatnánk együttesen, a facebookos társkeresés nem lenne tán rossz. Csevegő oldalakkal az a baj, hogy zsákbamacska az egész. Eljárni nem nagyon szoktam, mert mindig olyan cikinek érzem a dolgot. Ha nincs ötletetek, az se baj, a társkeresési problémák témakörre is nyitot vagyok, mások sztorijait is elolvasom.
"Mint minden fiúnak, nekem is vannak társkeresési problémáim"
Ezt honnan szedted? Nekem pl nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!