Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért rossz, ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rossz, ha valakinek magasak az elvárásai?

Figyelt kérdés

Sok férfi panaszkodik erről itt. Ők jobban örülnének, ha a nőknek is annyira mindegy lenne, kivel jönnek össze, mint nekik? Nekik nem lenne rossz érzés, ha csak azért lenne velük valaki, mert elég alacsonyak az igényei hozzá?

Szerintem egy férfitől is tiszteletre méltóbb, ha sokat vár el és megválogatja a partnerét, nem csak sorra nyomul minden lányra, akit meglát.

2020. okt. 15. 10:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

elvárás lehet, de ne nevetséges.

Olyan magas elvárásai vannak sok embernek, hogy megfelelési kényszerbe, alacsony önbecsülésbe sodorja a másikat, mert az senkinek nem tud megfelelni. A szerelem pedig arról szólna, hogy alakalmazkodunk a másikhoz és elfogadjuk, amilyen. Sajnos az emberek többsége 1-1 hibát talál és már húz is a következőhöz.

Kaptam már elvárásnak nőtől, hogy 40k cipő alatt nem pasi a pasi és azt is, hogy csak legyen kedves, udvarias és kommunikatív. Érzed a különbséget ugye?

2020. okt. 16. 12:09
 42/45 anonim ***** válasza:
33%

A női elvárásokkal az a baj, főleg Magyaroszágon hogy a ferfiak 70 % a nem tudja nyújtani. Ezért ez a sok ember egy idő után dühös lesz vagy depressziós.

- Most akinek van egy szakmája és érettségije az lofasz azoknàl a nőknél akinek első pont a diploma.

- aki genetikailag alacsony az mennyi nőnél esik ki azonnal ?

- túlsúlyos vagy csak átlag, mennyi nőnél kieső ?

- átlagot keres , Bp 220-250 ezer nettó , mennyi nőnél esik ki? Mikor sokan Budán 60 milliós lakást örököltek, aztán egy cégnél keres a két szép szeme miatt 600 ezret, annak egy fizikai munkás 230 al egy suttyú életképtelen , csöves azonnal .

2020. okt. 16. 12:17
 43/45 anonim ***** válasza:
62%
hidd el, én magas vagyok, mégsem vagyok népszerű a nőknél.
2020. okt. 16. 12:21
 44/45 anonim ***** válasza:
63%

#42"Most akinek van egy szakmája és érettségije az lofasz azoknàl a nőknél akinek első pont a diploma."

Ez egyfelől nem teljesen igaz, több olyan diplomás nő is van, akinek a férje szakmunkás vagy érettségizett. De ha egy diplomás nő diplomás párt akar, az neked miért fáj? Ez ugyanolyan, mint amikor egy aktívan sportoló ember sportoló párt keres, mert vele illik össze pl szabadidő eltöltésében. És miért kell szakmunkás Józsinak a diplomás Kitti? A Rozi a sarki boltból miért nem jó?

- "aki genetikailag alacsony az mennyi nőnél esik ki azonnal ?"

Soknál igen. Ahogyan a genetikailag magas nő is kiesik sok férfinál. Nekem minden alacsony férfi ismerősöm boldog párkapcsolatban él, tehát nem mondanám, hogy nem találtak párt.

-" túlsúlyos vagy csak átlag, mennyi nőnél kieső ?"

Ahány túlsúlyos vagy átlag nő kieső a férfiaknál. Mindkettő vagyok, úgyhogy első kézből tudom, mit beszélek. (Mondjuk a túlsúlyom minimális, de mégis sok pasinál már zavaró, hogy hatossal kezdődik.) Ha a túlsúlyos pasi túlsúlyos nőnél próbálkozik, több esélye van. Ugyanis néhány őrült fatfant leszámítva, a férfiak nagy részének a vékony nő jön be. Tehát a duci csaj sem várhat élete végéig a vékony, izmos pasira.

- "átlagot keres , Bp 220-250 ezer nettó , mennyi nőnél esik ki? Mikor sokan Budán 60 milliós lakást örököltek, aztán egy cégnél keres a két szép szeme miatt 600 ezret, annak egy fizikai munkás 230 al egy suttyú életképtelen , csöves azonnal ."

Értem, szóval egy nő csak a szép szeméért keres 600 ezret. Hát el kell keserítselek, az a nő aki ennyit keres, az lediplomázott, mégpedig valami piacképes szakon, merthogy én a nyelvszakos diplomámmal semmilyen cégnél nem kapnék 250-nél többet Budapesten, az hót ziher. A tárgyalóképes nyelvtudás alap, emellé jön, hogy ért-e valamihez. És igen, ehhez képest a fizikai munkás suttyó, mert nem beszél nyelveket, nem diplomázott és nem fog kikerülni az építkezésről vagy a gyártósorról. Amelyik nem életképtelen, az vállalkozó lesz. Viszont egy diplomás nő sokszor a műveltség stb miatt keres diplomás párt. Tehát mindegy, hogy kukás Józsi 400 ezret visz haza (egyszer olvastam, hogy a kukások nagyon jól keresnek, nem tudom, igaz-e), ő inkább választja Gézát az irodából, aki 300-at keres, intelligens, lehet vele beszélgetni mindenről, színházba járni, sportolni stb.

Megint megkérdezem, miért kell a kőműves bandinak diplomás irodista nő Budáról? Miért nem a gyártósori Giziért sírtok?

2020. okt. 16. 15:18
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Én spec diplomás Józsiként is meg lennék elégedve a gyártosori Gizivel, ha az egyéb dolgokban passzolunk. :D Pedig még csak nem is Józsi a nevem... :D
2020. okt. 16. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!