Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért rossz, ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rossz, ha valakinek magasak az elvárásai?

Figyelt kérdés

Sok férfi panaszkodik erről itt. Ők jobban örülnének, ha a nőknek is annyira mindegy lenne, kivel jönnek össze, mint nekik? Nekik nem lenne rossz érzés, ha csak azért lenne velük valaki, mert elég alacsonyak az igényei hozzá?

Szerintem egy férfitől is tiszteletre méltóbb, ha sokat vár el és megválogatja a partnerét, nem csak sorra nyomul minden lányra, akit meglát.

2020. okt. 15. 10:55
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Nem tervezek szülni, karbantartom a testem és figyelek az igényekre.
2020. okt. 15. 13:45
 32/45 anonim ***** válasza:

32.-nek.

És ha ő akar 3-4 gyermeket?

2020. okt. 15. 13:51
 33/45 A kérdező kommentje:
Akkor természetesen én is másként állok hozzá.
2020. okt. 15. 13:54
 34/45 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy rossz. Mert igen, legyen elvárása mindkét nemnek. Az a rossz, hogy ha az egyik fél olyasmit vár el, amit ő maga nem tud nyújtani.
2020. okt. 15. 14:11
 35/45 anonim ***** válasza:

#12 Elvárások. Sokszor a pontozás a stílust minősíti. Elvált anyukaként én teljesen megértem, ha egy férfi emiatt nem akar velem ismerkedni. Én is első körben elvált apukát keresek, hiszen hasonló helyzetben vagyunk, jobban megértjük egymást. És én sem akarnék semmit olyan férfitól, akinek a gyerekem nyűg lenne. Viszont a stílus amiben egy-kettő itteni surmó ír, az lepontozandó. Pl: nem nevelem másnak a fattyát, az alfa teherbe vágta most meg jó lennék, kell a francnak gyerekes nő, csak eltartót/pótapát/balekot keres stb. És ezen nem segít az, ha a végére oda böfögi, hogy ja, amúgy tisztelet a kivételnek.

Nem. Ha én sosem gondolnék vagy beszélnék így egy férfiról, akkor ezt várnám el fordítva is.

Másik: válás. Ha egy kapcsolat nem működik és nem lehet megjavítani, a válás helyén való. Tök mindegy, ki adja be. De ha az egyik fél sunyiban félrekúr és csak azért derül ez ki mert lebukik az nagyon gáz. Megint csak nemtől függetlenül. Aki meg azt hiszi, anyuka mindent visz, az téved, a tudatlanság megint lepontozandó. Nekem a férjem jobban járt a válással, ahogyan magával a házassággal is, mert én álltam jobban anyagilag. Mégsem dőlök kardomba emiatt és nem játszom a mártírt.

Kérdező: elvárások. Jó ha vannak. Én becsülöm ha egy férfinek magasak az elvárásai. Sajnos azt látom, a férfiak elvárásai inkább külsők, sem a diplomám, sem az elért eredményeim nem sokat jelentenek, ha nem vagyok bombázó. De azért akad normális férfi, aki értékeli a stílust, intelligenciát, hála Istennek. Csak sok idő ilyet találni.

2020. okt. 15. 14:42
 36/45 anonim ***** válasza:
68%

Nekem soha nem volt mindegy, hogy kivel jöttem össze... sőt, ha nincs meg az általam elvárt szellemi színvonal, akkor lazán nemet mondok egy nőre, nem egyszer megesett már... Olyan érzésem volt, mintha nem is egy fajhoz tartoznánk, pedig én se vagyok világhírű zseni.

Semmi gond nincs az elvárásokkal. Az irreális elvárások okozzák a gondot és nagyon sok nő, ahogy férfi is, nem hogy a ló túloldalára esett át, de egyenesen keresztül bukfencezett a mezőn is...

2020. okt. 15. 14:42
 37/45 anonim ***** válasza:

@35: elhiszem, hogy a pontozás néha (gyakran?) a stílusnak szól.

De a teljesen tárgyilagos, normális kommentekre is ez a válasz érkezik. Például ahányszor leírtam, hogy "nem szeretnék molett nőt, ha én képes vagyok karban tartani a testem, akkor ő is", minden alkalommal 0% lettem. És itt nem a stílus fáj, hanem az, hogy milyen felületes egy férfi.

Ugyanez fordítva, milliószor láttam leírva, hogy a nő közli, hogy neki miért kellene bárkivel lefeküdnie (így szó szerint), aki nem tetszik neki, had válogassa meg a partnereit. Ez szerintem rendben van, de érdekes én mégsem válogathatok, ha én azt mondom, hogy nem vonzó a molett nő, akkor felületes, a "férfiak csak a külsőségekre mennek" ember leszek, ha egy nő mondja, hogy neki nem kell vékony/alacson (ez a kedvencem, mert ugye "hülyén nézünk ki együtt"), vagy nem elég jóképű férfi, akkor neki szimplán joga van megválogatni a partnereit.

Ezt kellene végre eldönteni, hogy válogatni mindenkinek joga van, vagy az egyik fél válogathat a másik viszont ha csak gondol rá, akkor ösztönlény, felületes, egyébként is hogy képzeli.

(Hozzáteszem, rengeteg nőtől hallom, hogy a férfiak mennyire a külsőségekre mennek, pedig ha a munkahelyemen beszélgetünk, akkor azt látom, hogy a férfi kollégák a nők 80%-ra azt mondják, hogy van benne fantázia, a nők 1-2 férfire, hogy na az rendben van).

2020. okt. 15. 15:22
 38/45 anonim ***** válasza:

#37 Részben egyet tudok veled érteni. Én csak ugye a magam szemszögéből tudok nyilatkozni: én biztosan nem pontozom le azt, aki kulturáltan tudja közölni, hogy nem olyan nőt keres mint én. (Pl anyukát stb)

A külsőségekkel az a bajom, hogy mi a molett? A ruha osztályon M-L méretű ruhákat veszek, a molett osztály ruhái zsákként mutatnak rajtam. De mégsem vagyok elég vékony vagy jó alakú a férfiak többségének. Akinek igen, az meg pont az a kategória, akinek mindegy. És én ezt a nem vékony de nem is kövér alkatot kemény edzésekkel hozom össze. Nem is zabálok, bár nyilván nem fogyózom. És nem tetszik ha azt gondolják, hogy igénytelen vagyok vagy nem tartom karban a testem. Ennyit tudok kihozni belőle.

És azzal egyet értek hogy mindenki olyannal feküdjön le, aki tetszik neki. De én például simán elvagyok azzal, ha egy férfi pocakos, mackós, vagy a hozzám hasonlóan sűrű típus. Attól még tud tetszeni. A volt férjem kimondottan alacsony volt, ez sem zavart. Itt azok a nők írják, hogy nem akarnak elhízott pasival szexelni akik maguk vékonyak, sportosak, tehát ugyanúgy gondolkodnak, mint te. Ne keverj össze minket. Én sem akarok kövéret, mert én sportos vagyok és nem kövér, de nem bánom, ha hozzám hasonló.

Ehhez képest a társkereső tele van pasikkal a korosztályomból (negyvenes) aki 170/89, ezt úgy jellemzi hogy kicsi túlsúly és max 60 vagy 65 kilós nőt keres. Én pont 65 kiló vagyok,de az ilyennel köszönöm, nem ismerkednék. Nem a 89 kilója zavar, hanem a hozzáállása.

2020. okt. 15. 16:21
 39/45 anonim ***** válasza:
@38: ez már elég offtopic lett, de az utolsó pár gondolatod mindkét nemre igaz :)
2020. okt. 15. 16:25
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

#38 azzal egyet tudok érteni, hogy akit zavar, hogy te 65kilós vagy, az egy idióta... :D Mondjuk személy szerint én amiatt örülnék ennek, mert tuti nem törsz össze, ha megfoglak.

Személy szerint én azt vallom, hogy amit nem bírok el, azt nem viszem haza... ^^

2020. okt. 15. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!