Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás nők, nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők, nektek milyen elvárásaitok vannak egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Rengeteg mondják, hogy gáz elvárni, hogy a férfi is diplomás legyen. A nem diplomás férfiak viszont nehezen értik meg kis túlzással az egész életem, amit végigtanultam. Volt egy problémásabb kapcsolatom aminek végül az vetett véget, hogy a párom eldöntötte, hogy nem lesz diplomája. Ezt még meg tudtam volna érteni, sokan döntenek így, de ő 29 évesen más opciót sem keresett, ami előrébb vitte volna az életben. Úgyhogy összeségében az ambíció hiánya számomra nagyon taszító.

Alapvető dolgok bizonyára mindenkinél szerepelnek, tisztelet, humorérzék, elfogadás, szexualitás, a legfontosabb pedig a hasonló világnézet és hogy legyen miről beszélgetni. :)

Furcsa dolog, hogy a fent említett kapcsolatban a legfőbb gond az volt, hogy teljesen más elképzeléseink voltak a jövőt illetően. Nem éltünk együtt, mert a szüleinél igyekezett spórolni, és hát a fizetése miatt Pesten nem is nagyon hajlott arra, hogy elköltözzön. Meguntam a dolgot.

Nálatok mi a legfőbb elvárás, illetve mi taszít leginkább? :)

2021. jan. 4. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
75%
Annyira szeresse a kalkulust, mint engem.
2021. jan. 4. 20:04
 2/66 anonim ***** válasza:
88%

Diplomás vagyok, de meghalt életem egy pontján a motíváció. És azóta sem keresek más fejlődési lehetőséget ami előrébb vinne az életben.

És voltam olyan diplomással együtt, akivel teljesen más elképzelésünk volt a jövőt illetően. Nekünk is külön váltak az útjaink.

Diplomás és diplomás között is vannak különbségek. Úgyhogy nem feltétlen érti meg valaki az én küzdelmeimet azért, mert hasonló okmány birtokába került.

Ezért nincs is, épp ezért, ilyen írányú elvárásom.

Sokkal fontosabb a lelki összhang.

2021. jan. 4. 20:14
 3/66 anonim ***** válasza:
19%
Nem is kezdenék olyannal akinek nincs diplomàja. Nem az én szintem. Nem lenne közös témánk.
2021. jan. 4. 20:14
 4/66 anonim ***** válasza:
81%
Inkább úgy mondanám hogy sokkal nagyobb valószínűséggel találom meg a párom a diplomásak körében.
2021. jan. 4. 20:21
 5/66 anonim ***** válasza:
31%
#3 büfészakos diploma nem számít.
2021. jan. 4. 20:27
 6/66 anonim ***** válasza:
45%

5

Szerezz egy büfészakos diplomàt utána jàrtasd a szád.

Csak az ostoba és lusta emberek büfészakoznak akik egy érettsègit is verítékkel hoznak össze.

2021. jan. 4. 20:35
 7/66 anonim ***** válasza:
95%
Ez a diploma kérdés valahogy mindig megosztó. Nem mondom hogy mindenki egyforma, mert nem is lenne igaz, de azért mert valakinek van diplomája, attól még emberileg lehet egy nulla. Mondom ezt azért, mert vannak az ismerettségi körömben ilyen emberek.
2021. jan. 4. 20:37
 8/66 anonim ***** válasza:
24%
#6 dehogy szerzek, haszontalan dolgokra nem pazarlom a drága időmet.
2021. jan. 4. 20:41
 9/66 anonim ***** válasza:
24%
8 általános iskolai végzettségem van, viszont bármikor felszedek egy diplomás nőt. Műveletlen ember vagyok az igaz, viszont kiemelkedően intelligens, jól ismerem a női lélektant.
2021. jan. 4. 20:43
 10/66 anonim ***** válasza:
33%

9

Ezerből egy ilyen van.

A legtöbb melós nem az intelligenciájáról híres.

2021. jan. 4. 20:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!