Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek magasak, vagy elfogadhatóak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel, hogy mennyire reálisak azok a szempontok amik alapján társat keresek. Az "elvárások" szó talán nem a legjobb, de mégis valamennyire kifejező.

Igyekszem áttekinthető és nem túl hosszú leírást adni.

Az alapok:

27 éves egyedülálló, heteroszexuális nő vagyok.

Nem rendelkezem saját ingatlannal, viszont dolgozom azon, hogy önálló életet kezdhessek (egyedül/párkapcsolatban az még a jövő zenéje).

Diplomám, OKJ végzettségem és nyelvvizsgám van.

Van egy saját autóm.

Elvárásaim a leendő partneremmel szemben:

-Legyenek céljai, vagyis ne csak túlélni próbálja az életet, hanem legyen motivációja a mindennapokhoz.

-Legyen munkája, vagy ha épp munkanélküli, akkor tegyen meg mindent, hogy ezen változtasson

-Érzelmi intelligencia és humor megléte számomra alapvető fontosságú.

-Legyen alkalmazkodó és rugalmas.

-Legyen nyitott új dolgokra. Például ételek, sportok és intim együttlét során.

Természetesen amit elvárok a másiktól, azt én is nyújtom számára.

Ami nem számít:

-Van-e diploma. Nem ettől függ egy ember értéke. A lényeg, hogy legyen egy olyan munkája amivel az én fizetésemet is összetéve ketten egy normális életszínvonalat el tudunk érni.

-Húsevő/vegán/vegetáriánus/ételérzékeny. Szeretek, és a családom és barátaim visszajelzése alapján tudok is főzni, így bármilyen "különc" vagy egészségi állapot miatt szükséges speciális ételt szívesen elkészítek.

-Korkülönbség. A nagyon extrém korkülönbségen kívül szerintem ez a tényező áthidalható, ha minden más működik.

-Gyerek. Ha van gyereke, az nem kizáró ok.

Ami kizáró ok: (Ezeket nem szeretném megmagyarázni. Egyszerűen így érzek, és ezen nem szeretnék és nem is tudok változtatni)

-Dohányzás

-Alkoholizmus

-Mentális betegség

-Bántalmazás

-Állatok vagy emberek ellen elkövetett erőszak

-Általánosságban ha bármilyen olyan dologra szeretne rávenni, ami nekem kellemetlen/ami nekem rossz érzést okoz/amitől undorodom.

Még mindegyik ponthoz tudnék írni, de igyekeztem csak a lényeget kiemelni. Köszönöm, ha megosztjátok velem véleményeteket.

2020. szept. 26. 21:12
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
84%

Alapvetően nem nagy elvárások, de én két ponton elhasaltam rajta, de ettől még szerintem tényleg teljesen normális dolgokat vársz el aminek illő lenne megfelelni.

A Kizáró okoknál is van olyan ami alapján én kiesnék a mézes bödönödből, de továbbra is tartom azt, hogy ezek sem eget rengető dolgok.

A bántalmazást hogy érted, mint kizáró ok?

28F

2020. szept. 26. 21:20
 2/59 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen átlagos. Mármint számomra.

Egy szintén nő ( annyit hozzátennék egy saját lakás nálam elvárás, mivel 40 fölötti vagyok. Nekem is van. Nem érdekel milyen, mekkora ,hol, de ne egy kapcsolat oldja meg egy 40+ férfi lakhatási problémáját)

2020. szept. 26. 21:22
 3/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 29 évesen is ezek kb az elvárásaim mint neked és hozzád hasonló kondíciókkal is rendelkezem, kivéve, hogy nálam a gyerek kizáró ok. És nem sokan felelnek meg ennek.
2020. szept. 26. 21:37
 4/59 anonim ***** válasza:
100%
elég alap és normális elvárások
2020. szept. 26. 21:39
 5/59 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van.
2020. szept. 26. 21:41
 6/59 anonim ***** válasza:
100%
Ezek teljesen reális és elfogadható elvárások.
2020. szept. 26. 21:44
 7/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem látok benne semmi kivetnivalót.Szerintem ezek egy működőképes kapcsolat alapvető elemei.(Mondom ezt úgy,hogy több ponton is elvéreztem.)38F
2020. szept. 26. 21:50
 8/59 anonim ***** válasza:
48%
Ezek rendben vannak. Bár ha az alkalmazkodó képességet és nyitottságot elvárod, akkor talán a számodra kellemetlen dolgokat is legalább átgondolhatnád.. nyilván az undort keltőt..stbt nem kell.
2020. szept. 26. 21:57
 9/59 anonim ***** válasza:
29%
honnan tudod, hogy te nem vagy mentális beteg?
2020. szept. 26. 22:31
 10/59 anonim ***** válasza:
13%
#9. Jó a kérdés!
2020. szept. 26. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!