Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek magasak, vagy elfogadhatóak az elvárásaim?
Nagyon érdekel, hogy mennyire reálisak azok a szempontok amik alapján társat keresek. Az "elvárások" szó talán nem a legjobb, de mégis valamennyire kifejező.
Igyekszem áttekinthető és nem túl hosszú leírást adni.
Az alapok:
27 éves egyedülálló, heteroszexuális nő vagyok.
Nem rendelkezem saját ingatlannal, viszont dolgozom azon, hogy önálló életet kezdhessek (egyedül/párkapcsolatban az még a jövő zenéje).
Diplomám, OKJ végzettségem és nyelvvizsgám van.
Van egy saját autóm.
Elvárásaim a leendő partneremmel szemben:
-Legyenek céljai, vagyis ne csak túlélni próbálja az életet, hanem legyen motivációja a mindennapokhoz.
-Legyen munkája, vagy ha épp munkanélküli, akkor tegyen meg mindent, hogy ezen változtasson
-Érzelmi intelligencia és humor megléte számomra alapvető fontosságú.
-Legyen alkalmazkodó és rugalmas.
-Legyen nyitott új dolgokra. Például ételek, sportok és intim együttlét során.
Természetesen amit elvárok a másiktól, azt én is nyújtom számára.
Ami nem számít:
-Van-e diploma. Nem ettől függ egy ember értéke. A lényeg, hogy legyen egy olyan munkája amivel az én fizetésemet is összetéve ketten egy normális életszínvonalat el tudunk érni.
-Húsevő/vegán/vegetáriánus/ételérzékeny. Szeretek, és a családom és barátaim visszajelzése alapján tudok is főzni, így bármilyen "különc" vagy egészségi állapot miatt szükséges speciális ételt szívesen elkészítek.
-Korkülönbség. A nagyon extrém korkülönbségen kívül szerintem ez a tényező áthidalható, ha minden más működik.
-Gyerek. Ha van gyereke, az nem kizáró ok.
Ami kizáró ok: (Ezeket nem szeretném megmagyarázni. Egyszerűen így érzek, és ezen nem szeretnék és nem is tudok változtatni)
-Dohányzás
-Alkoholizmus
-Mentális betegség
-Bántalmazás
-Állatok vagy emberek ellen elkövetett erőszak
-Általánosságban ha bármilyen olyan dologra szeretne rávenni, ami nekem kellemetlen/ami nekem rossz érzést okoz/amitől undorodom.
Még mindegyik ponthoz tudnék írni, de igyekeztem csak a lényeget kiemelni. Köszönöm, ha megosztjátok velem véleményeteket.
Alapvetően nem nagy elvárások, de én két ponton elhasaltam rajta, de ettől még szerintem tényleg teljesen normális dolgokat vársz el aminek illő lenne megfelelni.
A Kizáró okoknál is van olyan ami alapján én kiesnék a mézes bödönödből, de továbbra is tartom azt, hogy ezek sem eget rengető dolgok.
A bántalmazást hogy érted, mint kizáró ok?
28F
Teljesen átlagos. Mármint számomra.
Egy szintén nő ( annyit hozzátennék egy saját lakás nálam elvárás, mivel 40 fölötti vagyok. Nekem is van. Nem érdekel milyen, mekkora ,hol, de ne egy kapcsolat oldja meg egy 40+ férfi lakhatási problémáját)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!