Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek magasak, vagy elfogadhatóak az elvárásaim?
Nagyon érdekel, hogy mennyire reálisak azok a szempontok amik alapján társat keresek. Az "elvárások" szó talán nem a legjobb, de mégis valamennyire kifejező.
Igyekszem áttekinthető és nem túl hosszú leírást adni.
Az alapok:
27 éves egyedülálló, heteroszexuális nő vagyok.
Nem rendelkezem saját ingatlannal, viszont dolgozom azon, hogy önálló életet kezdhessek (egyedül/párkapcsolatban az még a jövő zenéje).
Diplomám, OKJ végzettségem és nyelvvizsgám van.
Van egy saját autóm.
Elvárásaim a leendő partneremmel szemben:
-Legyenek céljai, vagyis ne csak túlélni próbálja az életet, hanem legyen motivációja a mindennapokhoz.
-Legyen munkája, vagy ha épp munkanélküli, akkor tegyen meg mindent, hogy ezen változtasson
-Érzelmi intelligencia és humor megléte számomra alapvető fontosságú.
-Legyen alkalmazkodó és rugalmas.
-Legyen nyitott új dolgokra. Például ételek, sportok és intim együttlét során.
Természetesen amit elvárok a másiktól, azt én is nyújtom számára.
Ami nem számít:
-Van-e diploma. Nem ettől függ egy ember értéke. A lényeg, hogy legyen egy olyan munkája amivel az én fizetésemet is összetéve ketten egy normális életszínvonalat el tudunk érni.
-Húsevő/vegán/vegetáriánus/ételérzékeny. Szeretek, és a családom és barátaim visszajelzése alapján tudok is főzni, így bármilyen "különc" vagy egészségi állapot miatt szükséges speciális ételt szívesen elkészítek.
-Korkülönbség. A nagyon extrém korkülönbségen kívül szerintem ez a tényező áthidalható, ha minden más működik.
-Gyerek. Ha van gyereke, az nem kizáró ok.
Ami kizáró ok: (Ezeket nem szeretném megmagyarázni. Egyszerűen így érzek, és ezen nem szeretnék és nem is tudok változtatni)
-Dohányzás
-Alkoholizmus
-Mentális betegség
-Bántalmazás
-Állatok vagy emberek ellen elkövetett erőszak
-Általánosságban ha bármilyen olyan dologra szeretne rávenni, ami nekem kellemetlen/ami nekem rossz érzést okoz/amitől undorodom.
Még mindegyik ponthoz tudnék írni, de igyekeztem csak a lényeget kiemelni. Köszönöm, ha megosztjátok velem véleményeteket.
#50 vagyok:
Ez szép is jó, de amúgy ez kevés. Ezek igények, elképzelések. Akkor felteszek egy másik kérdést: Milyen érzelmeket szeretnél átélni az elképzelt pároddal? Mik azok a momentumok, tettek amikkel fantáziáddal el tudsz játszani?
Mondok eseteket az én szemszögemből:
- Mikor a párom főz, hátulról átkarolom és megkérdezem, hogy mit eszünk. :)
- Ebéd után lefekszünk a kanapéra, ő rám és pihenünk miközben emésztünk.
- Közösen az őszi időben leülünk a fűbe és ölemben pihen, és beszélgetünk.
- Esténként karjaimban megvárom míg elalszik és összebújva kis-nagy kifliben én is elalszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!