Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek magasak, vagy elfogadhatóak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel, hogy mennyire reálisak azok a szempontok amik alapján társat keresek. Az "elvárások" szó talán nem a legjobb, de mégis valamennyire kifejező.

Igyekszem áttekinthető és nem túl hosszú leírást adni.

Az alapok:

27 éves egyedülálló, heteroszexuális nő vagyok.

Nem rendelkezem saját ingatlannal, viszont dolgozom azon, hogy önálló életet kezdhessek (egyedül/párkapcsolatban az még a jövő zenéje).

Diplomám, OKJ végzettségem és nyelvvizsgám van.

Van egy saját autóm.

Elvárásaim a leendő partneremmel szemben:

-Legyenek céljai, vagyis ne csak túlélni próbálja az életet, hanem legyen motivációja a mindennapokhoz.

-Legyen munkája, vagy ha épp munkanélküli, akkor tegyen meg mindent, hogy ezen változtasson

-Érzelmi intelligencia és humor megléte számomra alapvető fontosságú.

-Legyen alkalmazkodó és rugalmas.

-Legyen nyitott új dolgokra. Például ételek, sportok és intim együttlét során.

Természetesen amit elvárok a másiktól, azt én is nyújtom számára.

Ami nem számít:

-Van-e diploma. Nem ettől függ egy ember értéke. A lényeg, hogy legyen egy olyan munkája amivel az én fizetésemet is összetéve ketten egy normális életszínvonalat el tudunk érni.

-Húsevő/vegán/vegetáriánus/ételérzékeny. Szeretek, és a családom és barátaim visszajelzése alapján tudok is főzni, így bármilyen "különc" vagy egészségi állapot miatt szükséges speciális ételt szívesen elkészítek.

-Korkülönbség. A nagyon extrém korkülönbségen kívül szerintem ez a tényező áthidalható, ha minden más működik.

-Gyerek. Ha van gyereke, az nem kizáró ok.

Ami kizáró ok: (Ezeket nem szeretném megmagyarázni. Egyszerűen így érzek, és ezen nem szeretnék és nem is tudok változtatni)

-Dohányzás

-Alkoholizmus

-Mentális betegség

-Bántalmazás

-Állatok vagy emberek ellen elkövetett erőszak

-Általánosságban ha bármilyen olyan dologra szeretne rávenni, ami nekem kellemetlen/ami nekem rossz érzést okoz/amitől undorodom.

Még mindegyik ponthoz tudnék írni, de igyekeztem csak a lényeget kiemelni. Köszönöm, ha megosztjátok velem véleményeteket.

2020. szept. 26. 21:12
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
63
2020. okt. 1. 14:49
 52/59 A kérdező kommentje:
Amit elvárok azt mind nyújtani is tudom.
2020. okt. 1. 14:50
 53/59 anonim ***** válasza:

#50 vagyok:

Ez szép is jó, de amúgy ez kevés. Ezek igények, elképzelések. Akkor felteszek egy másik kérdést: Milyen érzelmeket szeretnél átélni az elképzelt pároddal? Mik azok a momentumok, tettek amikkel fantáziáddal el tudsz játszani?

Mondok eseteket az én szemszögemből:

- Mikor a párom főz, hátulról átkarolom és megkérdezem, hogy mit eszünk. :)

- Ebéd után lefekszünk a kanapéra, ő rám és pihenünk miközben emésztünk.

- Közösen az őszi időben leülünk a fűbe és ölemben pihen, és beszélgetünk.

- Esténként karjaimban megvárom míg elalszik és összebújva kis-nagy kifliben én is elalszok.

2020. okt. 1. 14:56
 54/59 anonim ***** válasza:
rendben vannak az elvarasok, csak epp a magyar ferfiak 90%a kiesik a rostan... keress Magyarorszagon elo külföldi pasit. Ezerszer jobban neznek ki....
2020. okt. 1. 19:06
 55/59 anonim ***** válasza:
54: Vagy nem. Magyarországra külföldi vagy átutazóba jön, vagy egy olyan lepukkant, lecsúszott ember, aki amerikában kb. csöves lenne. Esetleg vannak még néger cserediákok, focisták, vagy kínai ruhaboltosok/éttermesek. Melyikük a "húde jobbbmintamagyarok", szerinted?
2020. okt. 1. 20:53
 56/59 anonim ***** válasza:
55-höz: Bocsánat, a balaton környéki 70-es német nyugdíjasokat kihagytam, valóban!
2020. okt. 1. 20:59
 57/59 anonim ***** válasza:
na mi van ennyire érzékenyen érintett? Ja a csöves CIO meg az anerikai kovetsegi munkatars annnyira gaaaaz nem is tudom mit kezdjek vele... egyiket sem látom kinyúlt pólóban, meg lepukkanva mint a magyarok nagy részét...
2020. okt. 1. 21:11
 58/59 A kérdező kommentje:
Most ne arról vitatkozzunk szerintem, hogy a magyarok vagy a külföldiek jobbak. Nem erről szól a kérdés.
2020. okt. 2. 00:15
 59/59 anonim ***** válasza:
57: Nem érintett érzékenyen, csak leírtam, hogy mit látsz, ha lemész a kisboltba. Nyilván követségi munkatársak rohangálnak öltönyben. Álmodozz nyugodtan, nekem mindegy. Csak tudd, hogy 99%-ban nem ez jellemző. Nekem is van kanadai szomszédom, tudom.
2020. okt. 2. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!