Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennire elfogadható, ha nekem a párom jóléte az "életcélom"?
Hát nem tudom. Kicsit nézz magadba, de emellett nyiss ki a világ felé, találd meg mi érdekel, miven vagy jó. Új hobbi, legyen az sport, barkácsolás, kreatív dolgok, zenélés?
Jó dolog, ha fontos a másik fél neked, de te is egy önálló személyiség vagy és van neked is saját (feltehetőleg egyetlen!) életed.
Én nem tudnék sokáig meglenni melletted. A párkapcsolat szerintem két egyenrangú ember közös vállalkozása, amiben együtt akarnak célokat elérni. Te csak követed a másikat, erre nem lehet alapozni.
F
Szerintem tiszteletreméltó hogy ennyire szemelőtt tartod a párod, de csak akkor jó ha ő is a te jó léted veszi figyelembe és nem csak kihasznál.
A magaddal kapcsolatos dolgok viszont tragikusan hangzanak, segítsen leküzdeni a párod, vagy egy szakember.
Azt a részét leszámítva, hogy nem szereted magad, nem tűnik betegesnek. Foglalkozz önismerettel, fogadd el magad és ha úgy is megmarad ez a másikért élő stílusod, akkor valószínűleg neked ilyen a személyiséged.
Nekem amúgy hasonló mint neked, bár én mindenkiért élek.
"Eddig egy idő után mindenkinek elege volt belőlem."
"Megváltozni nem igazán tudok és nem is akarok."
Hát akkor szerintem hanyagold a dolgot. Vagy vegyél pénzér egy "barátnőt".
Csomó nő van aki ha eltartod veled van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!