Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32 éves férfiként ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves férfiként ez már elfogadható?

Figyelt kérdés

Van egy másfél szobás, teljesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásom. Saját autó és hét számjegyű félretett összeg vésztartaléknak váratlan kiadásokra.

Tudom, hogy nem ezen múlik de ha arról lenne szó, akkor ez elegendő lenne egy 25-30 körüli nőnél komolyabb kapcsolathoz?

2020. máj. 21. 10:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
28 évesen volt házam, kocsim, pénzem. Nem azzal fogtam a nőt. Te sem azzal fogod. De nem rossz hogy van hol lakni. Családhoz kevés a másfél szoba. Nyilván ha találsz egy megfelelő partnert akivel hosszútávon tervezel, családot alapítasz lehet tovább lépni.
2020. máj. 21. 10:26
 2/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
60%

Szerintem egy 32 éves nőtől, ez a szint ugyan úgy elvárandó.

Amúgy szépen felépítetted az életed, az anyagi biztonságod. Sok nő szemében "jó partinak" számítasz-már ha erre célzol, de ne hogy hogy csak ezt lássák benned. Egy bőven felnőtt, középkorú nőnek is ennyit már le kell tennie az asztalra, önerőből.

2020. máj. 21. 10:29
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Inkább a szociális készségeidre kéne gyúrni, mert hiába van egzisztenciád.
2020. máj. 21. 11:06
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Más kérdés, hogy örökölted a lakást, vagy te a saját erődből fizeted a havi hitelt, esetleg albérlet. Sokan könnyen beszélnek, hogy saját lakásuk van, ám az esetek 90%-ban öröklés utáni dolog. Egy kocsi szerintem elvárható 30 felett, egy saját lakás nem. Még akkor sem, ha a nőnek van, mert mindenki más háttérrel rendelkezik, máshonnan indul az életben. Nyilván fordított esetben sem várható el, ha a férfinak van saját lakása (nem öröklés után), a nőnek pedig még nincs. Én legalábbis ezt az utat követném. Megtakarítás mindenképpen szükséges, nekem is van, noha nem sok millió, de hétszámjegyű. Nem is értem, sok ember hogy tud úgy élni még 40 évesen is, hogy hónapról hónapra, és nem azért, mert szarul keresne. Ismerek egy embert, 40 éves, otthon él a szüleivel falun, 200 körül keres nettóban, hazaad 50et havonta (ebben kajapénz is benne van) és alig marad neki következő fizetésig. Mondjuk dohányzik, havi 25-30 ezret, meg néha vesz vitaminokat, de az sem minden hónapos. Rejtély, hogy hova megy el neki 100-120 ezer forint. Így is lehet élni, én nem tudnék. Szóval fontos, hogy fogja a pénzt az ember, én így teszek, de nem vagyok azért fillérbaxó. A nők is nagy koltekezok. 10-ből 2-3 nőt tudok, aki megtakarít és spórol, a többi elszarja a 30. pár cipőre, táskára, bundára a pénzt. 32F
2020. máj. 21. 11:31
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Aki csak az egzisztenciádért van veled, az annyit is ér.
2020. máj. 21. 11:34
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem ezekkel akarok barátnőt szerezni magamnak, ez csak az egyik aspektusa a dolgoknak amit szükségesnek érzek.

4# A lakást amúgy örököltem, viszont nulláról újítottam fel az egészet, festéssel, padlóval, bútorokkal amire büszke vagyok.

5# Szerintem ez nem az az egzisztencia amiért bárki is velem lenne.

Elvárni pedig nem várok el hasonlókat senkitől, én se magamnak vettem a lakást, tisztában vagyok vele mennyire lehetetlen mostanában egyedül venni egyet, akár hitelre is.

2020. máj. 21. 11:45
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem ettől függ, hogy akar e veled a nő komoly kapcsolatot. A férjem 31 volt, mikor megismertem, albérletben lakott, nem volt autója, és megtakarítása is alig. De ezeket egyébként mind nem tudtam, mikor elkezdtünk ismerkedni, mert valahogy nem kérdeztem rá, hogy "ne haragudj, de van saját lakásod, autód, meg milliós megtakarításod?" Mire ezek kiderültek, mert szimpatikus volt, elindult valami. Nem akarok álszentkedni, nyilván plusz pont, ha megvannak ezek a dolgok, de ha a többi (nem anyagi) dolog nem stimmel, akkor ezzel a plusz ponttal is még hátrébb vagy, mint a normális pasi lakás nélkül.
2020. máj. 21. 11:49
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

Páromnak nem voltak meg ezek a dolgok, mikor összejöttünk. Ő akkor volt 35, én meg 27.

Szóval nem ezen múlik. Vagyis pl. nekem ezen nem múlna, bár nekem is van autóm, házam és 7 számjegyű megtakarításom, így nem vagyok a máséra szorulva.

30/N

2020. máj. 21. 12:07
 9/14 anonim ***** válasza:
A nőknek nem számít a pénz, de a férfi legyen férfi.
2020. máj. 21. 14:52
 10/14 anonim ***** válasza:
37%
Ha elfogadható lennél,már rég nem lennél egyedül.
2020. máj. 21. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!