Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy félénk tutyi mutyi szülein...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk tutyi mutyi szüleinél lakó izmos sportos 32éves férfi örüljön neki ha egy kövér nő szóba áll vele?

Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Igen, de egy kövér nő sem fog. A szülőknél lakás kizáró ok minden nőnél.
2018. márc. 2. 19:36
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

Cáfolnám az elsőt,de csak abban az esetben,ha normális munkád vagy és kész vagy önálló életet élni egy nővel.

Ugyanis szerintem nem olyan gáz szülőkkel élni,ha ez egészséges kereteken belül van.

Nem kell minden szarért rögtön elásni magarokat!

28/N

2018. márc. 2. 19:40
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

Én is sportos vagyok, tutyimutyi is, de egyedül élek.

Viszont kifejezetten a nagyon telt nők tetszenek.

2018. márc. 2. 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez így baromság. Ezt így nem lehet megmondani. Nyilván nem túl nagy előnyökkel indulsz, de bármi lehet. Miért nem teszel érte, ha ez zavar?
2018. márc. 2. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Én egy kicsit úgy érzem, mintha ezzel amortizálnád a kövér nőket, akiknek minden megfelel csak legyen valaki. Nos, ez közel sincs így.
2018. márc. 2. 19:53
 6/13 anonim válasza:
94%
Az , hogy a szüleivel él az nem gond . Viszont az , hogy "tutyi mutyi " az igen , mert úgy nehéz csajozni .. ilyennek akkor lesz nője ha a nő szedi föl xd 30/N
2018. márc. 2. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:
3%
A nőknél már 21-22 évesen is kizáró ok, ha a srác otthon lakik. Tapasztalat.
2018. márc. 2. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
12%
Az otthon lakás még csak-csak, ha eddig csak azért nem költözött, mert egyedül nem szeretne, de a tutyimutyinak, hogy lenne bármilyen barátnője? Az ölébe pottyan egy?
2018. márc. 2. 20:22
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
Barki oruljon neki ha egy kover no szoba all vele haha xD
2018. márc. 2. 20:38
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
A kövér = értékcsökkent???
2018. márc. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!