Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32 éves férfiként ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves férfiként ez már elfogadható?

Figyelt kérdés

Van egy másfél szobás, teljesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásom. Saját autó és hét számjegyű félretett összeg vésztartaléknak váratlan kiadásokra.

Tudom, hogy nem ezen múlik de ha arról lenne szó, akkor ez elegendő lenne egy 25-30 körüli nőnél komolyabb kapcsolathoz?

2020. máj. 21. 10:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szeritnem kb. átlagos szinten vagy, vagyis ez nem okozhat gondot a párkeresésben. Ahogy a fentiek írják, messze nem az anyagiakon múlik a dolog.

Személyes példa: kb. 28 évesen volt egy szülőktől kapott lakásom, pár millió megtakarításom, saját kocsim nem (de mindig volt mit használni). Így volt menyasszonyom is. Aztán 30 évesen ezek mellé sikerült 1 év alatt 80 milliót szerezni, de ettől függetlenül 1 év múlva tönkre ment a párkapcsolatom.

A jelenlegi barátnőmet pedig Tinderen ismertem meg pár hónapja, ahol (szándékosan) nem volt kép se a házról, se az új kocsiról, se egzotikus helyekről...

32F

2020. máj. 21. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha ezen múlna a dolog...

Csöves egyetemistaként, amikor nem volt semmim volt barátnőm.

Most, hogy azon gondolkozok, milyen házat vegyek magamnak nicns senkim és rám se szarnak a nők. Pedig van normális munkám, vannak céljaim, terveim, úgy érzem anyagilag egyre inkább sínen vagyok a körülményekhez képest.

Semmit se jelentenek ezek a dolgok.

Szerintem ha milliárdos lennék se lenne senkim, maximum pár aranyású próbálkozna...

De igazából ezt is kétlem. Nem olyan személyiségem. Nem vagyok magamutogató, nem játszom a faßagyereket, nem menőzök, nem arcoskodok.

Szinte láthatatlan vagyok a legtöbbeknek, pedig intelligensnek, tanult embernek tartom magam.

Lehet csak a közeg rossz ahol éppen élek, vagy tényleg velem van valami baj.

Na mindegy, a lényeg, hogy ilyen dolgokkal önmagában lehetetlen PÁRT, TÁRSAT találni.

2020. máj. 21. 23:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet azért voltál csöves, mert egyetemista voltál? :) Ezzel nincs baj.

Ha megnézed a tindert, travel addict, party addict, ilyen olyan fszom addict. Ehhez nem kell pénz? Szerinted kiktől várják ezek a megvalósítást? "A férfi legyen férfi". Csak a férfi szó nem illik ide. Hol ismerkednek? Tinderen. Akkor az mégis csak fedi a valóságot, csak élőben nem illik kiírni a homlokodra, szingli vagyok, travel addict, soha nem jó semmi, szólítsatok le jó sokan.

2020. máj. 22. 09:14
 14/14 anonim ***** válasza:

" travel addict, party addict, ilyen olyan fszom addict"

Ez csa kdivat, bizonyos tipikus "tucat egyedeknél" kötelező elem valami hasonló kiírása. A valóságban a szomszéd városig nem jutnak el, a legtöbb ilyen (főleg a fővárosiak) még Bp-et sem hagyták el életükben 2-nél többször. Jó esetben tudja mi van a kerültén kívül, de legtöbbször pár helyet ismer aztán annyi.

Egyetem utána minden évben mentem haverokkal külföldrem volt, hogy egy évben többször is. Fillérekből meg lehet valósítani, ehhez nem kell jó kereset. Nyilván addig megy a dolog, amíg nincs az embernek családja és mondjuk otthon él szüleivel, tehát nem kell túl sokat költeni semmire (lakás/ház fenntartás, rezsi, autó stb).

2020. máj. 22. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!