Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek magasak, vagy elfogadhatóak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel, hogy mennyire reálisak azok a szempontok amik alapján társat keresek. Az "elvárások" szó talán nem a legjobb, de mégis valamennyire kifejező.

Igyekszem áttekinthető és nem túl hosszú leírást adni.

Az alapok:

27 éves egyedülálló, heteroszexuális nő vagyok.

Nem rendelkezem saját ingatlannal, viszont dolgozom azon, hogy önálló életet kezdhessek (egyedül/párkapcsolatban az még a jövő zenéje).

Diplomám, OKJ végzettségem és nyelvvizsgám van.

Van egy saját autóm.

Elvárásaim a leendő partneremmel szemben:

-Legyenek céljai, vagyis ne csak túlélni próbálja az életet, hanem legyen motivációja a mindennapokhoz.

-Legyen munkája, vagy ha épp munkanélküli, akkor tegyen meg mindent, hogy ezen változtasson

-Érzelmi intelligencia és humor megléte számomra alapvető fontosságú.

-Legyen alkalmazkodó és rugalmas.

-Legyen nyitott új dolgokra. Például ételek, sportok és intim együttlét során.

Természetesen amit elvárok a másiktól, azt én is nyújtom számára.

Ami nem számít:

-Van-e diploma. Nem ettől függ egy ember értéke. A lényeg, hogy legyen egy olyan munkája amivel az én fizetésemet is összetéve ketten egy normális életszínvonalat el tudunk érni.

-Húsevő/vegán/vegetáriánus/ételérzékeny. Szeretek, és a családom és barátaim visszajelzése alapján tudok is főzni, így bármilyen "különc" vagy egészségi állapot miatt szükséges speciális ételt szívesen elkészítek.

-Korkülönbség. A nagyon extrém korkülönbségen kívül szerintem ez a tényező áthidalható, ha minden más működik.

-Gyerek. Ha van gyereke, az nem kizáró ok.

Ami kizáró ok: (Ezeket nem szeretném megmagyarázni. Egyszerűen így érzek, és ezen nem szeretnék és nem is tudok változtatni)

-Dohányzás

-Alkoholizmus

-Mentális betegség

-Bántalmazás

-Állatok vagy emberek ellen elkövetett erőszak

-Általánosságban ha bármilyen olyan dologra szeretne rávenni, ami nekem kellemetlen/ami nekem rossz érzést okoz/amitől undorodom.

Még mindegyik ponthoz tudnék írni, de igyekeztem csak a lényeget kiemelni. Köszönöm, ha megosztjátok velem véleményeteket.

2020. szept. 26. 21:12
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
24%

Ennyi? Tényleg ekkora baj van a világban, hogy ezekkel a nüansznyi elvárásokkal nem találsz senkit? Azt tudtad, hogyha találnál egy ilyet, akkor bejönne a képbe egy új elvárás, amit a jelenlegi jelölt nem ugrana meg? Az pedig a külső. Tulajdonképpen ezen hasal el az emberiség többsége.

Én sosem tagadtam, nálam a legeslegeslegelső a külső, majd ezek után sosrolnám fel a többit. Álszenteskedésnek tartom azt, amikor a külsőt elbagatelizálják.

2020. szept. 26. 23:11
 12/59 A kérdező kommentje:

1-es. Fizikai és lelki bántalmazásra is értem. Ne alázzon meg, ne verjen meg. Stb...

8-as. Igazad van, a kellemetlen szó nem fejezi ki azt, amit írni szerettem volna. Az olyan dolgokra értettem, amit semmiképp nem szeretnék megtenni/kipróbálni. Alapból nyitott vagyok.

9-es. Tényleg jó kérdés. Biztosra nem tudhatom. De akkor is tartom ehhez magam. Nem szeretnék kikészülni idegileg és mentálisan például egy nárcisztikus ember mellett. Sajnos láttam elég ilyen esetet. Lehet, hogy szemét és kirekesztő vagyok, de a saját testi és szellemi épségem az első.

2020. szept. 26. 23:11
 13/59 anonim ***** válasza:
17%
pont a magadfajta mIndEN cSaJ r1bAnC gondolkodású, sértett lelkű frusztrált szűzfiúk járnak prostizni
2020. szept. 26. 23:19
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem olyan értelemben érted, hogy kizáró ok, ha valakit bántalmaztak.

2020. szept. 26. 23:21
 15/59 anonim ***** válasza:
20%

Amiket leírtál nem nagy elvárások viszont valamiért hiányosnak nem érzem teljesnek a listádat. Szerintem több elvárás és kizáró ok is van amit lehet, hogy csak nekünk nem mondasz vagy az is lehet, hogy még magadnak sem.

Nem kötöszködés miatt mondom ezt de a leírtaknak azért elég sokan megfelelnek de te mégis egyedül vagy, úgyhogy valaminek szerintem még lenni kell ott.

2020. szept. 26. 23:50
 16/59 A kérdező kommentje:

14. Ja nem. Az nem lenne kizáró ok, ha feldolgozta és foglalkozott vele. Arról nem tehet az illető.

15: Minden fontosat leírtam. Talán még az maradt ki, hogy ne legyen nálam alacsonyabb (167cm vagyok) de ez 1-2 kivétellel még sosem volt gond.

2020. szept. 27. 00:16
 17/59 anonim ***** válasza:

15 vagyok.

Tehát azt akarod mondani, hogy neked abszolút nem releváns a kinézet, az érdeklődési kör, a szociális élete, stb.?

2020. szept. 27. 00:30
 18/59 A kérdező kommentje:

Az érdeklődési körre írhattam volna azt, hogy "hasonló az enyémmel" mint ahogy sokan elvárják. De ez egy üres, közhelyes mondat.

Másrészt aki nyitott és rugalmas, mint ahogy írtam, az a személy valószínűleg nyitott lesz arra, hogy megismerjük egymás hobbijait stb...Mivel én is ilyen vagyok, nekem nem gond ha új dolgok kerülnek be az életembe.

Ezzel azt akarom mondani, hogy ha az alapok egyeznek, akkor a részletek is fognak.

A kinézet annyiban fontos, hogy meglegyen a kémia, vonzalom és ne legyen igénytelen. De nekem a fent felsoroltak sokkal fontosabbak, mint a kinézet. Az sem zavar ha kopasz. Amiről nem tehet, azon miért akadjak ki? Én sem leszek soha 175 centi magas, így akinek ez nem tetszik az szépen keres mást.

2020. szept. 27. 00:49
 19/59 anonim ***** válasza:
75%
A leírtak alapján nincsen nagy igényes és ha te is hozod ezt akkor nincs is veled nagy gond. Akkor mégis, miért vagy egyedül még?
2020. szept. 27. 00:56
 20/59 A kérdező kommentje:
3,5 éve ért véget egy több éves kapcsolatom. Utána 3 hónap múlva már elkezdtem ismerkedni. Utólag kiderült, hogy ez nagyon korai volt. Nem tudtam kiheverni a szakítást, ezért az ismerkedés sem volt sikeres. Ez még fél évig ment nagyjából. Majd kicsit több mint 2 éve teljesen véletlenül megismertem valakit, akivel egy kisebb szünetet leszámítva laza kapcsolatban vagyok azóta. De már egyre jobban érzem, hogy nem akarom ezt sokáig folytatni és szeretnék végre elköteleződni valaki mellett.
2020. szept. 27. 01:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!