Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek magasak, vagy elfogadhatóak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel, hogy mennyire reálisak azok a szempontok amik alapján társat keresek. Az "elvárások" szó talán nem a legjobb, de mégis valamennyire kifejező.

Igyekszem áttekinthető és nem túl hosszú leírást adni.

Az alapok:

27 éves egyedülálló, heteroszexuális nő vagyok.

Nem rendelkezem saját ingatlannal, viszont dolgozom azon, hogy önálló életet kezdhessek (egyedül/párkapcsolatban az még a jövő zenéje).

Diplomám, OKJ végzettségem és nyelvvizsgám van.

Van egy saját autóm.

Elvárásaim a leendő partneremmel szemben:

-Legyenek céljai, vagyis ne csak túlélni próbálja az életet, hanem legyen motivációja a mindennapokhoz.

-Legyen munkája, vagy ha épp munkanélküli, akkor tegyen meg mindent, hogy ezen változtasson

-Érzelmi intelligencia és humor megléte számomra alapvető fontosságú.

-Legyen alkalmazkodó és rugalmas.

-Legyen nyitott új dolgokra. Például ételek, sportok és intim együttlét során.

Természetesen amit elvárok a másiktól, azt én is nyújtom számára.

Ami nem számít:

-Van-e diploma. Nem ettől függ egy ember értéke. A lényeg, hogy legyen egy olyan munkája amivel az én fizetésemet is összetéve ketten egy normális életszínvonalat el tudunk érni.

-Húsevő/vegán/vegetáriánus/ételérzékeny. Szeretek, és a családom és barátaim visszajelzése alapján tudok is főzni, így bármilyen "különc" vagy egészségi állapot miatt szükséges speciális ételt szívesen elkészítek.

-Korkülönbség. A nagyon extrém korkülönbségen kívül szerintem ez a tényező áthidalható, ha minden más működik.

-Gyerek. Ha van gyereke, az nem kizáró ok.

Ami kizáró ok: (Ezeket nem szeretném megmagyarázni. Egyszerűen így érzek, és ezen nem szeretnék és nem is tudok változtatni)

-Dohányzás

-Alkoholizmus

-Mentális betegség

-Bántalmazás

-Állatok vagy emberek ellen elkövetett erőszak

-Általánosságban ha bármilyen olyan dologra szeretne rávenni, ami nekem kellemetlen/ami nekem rossz érzést okoz/amitől undorodom.

Még mindegyik ponthoz tudnék írni, de igyekeztem csak a lényeget kiemelni. Köszönöm, ha megosztjátok velem véleményeteket.

2020. szept. 26. 21:12
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
ki mindenki dönti el? Nem értem miért lenne 27 év túl sok. Ha ő most akarja, hadd csinálja már most.
2020. szept. 27. 14:51
 42/59 anonim ***** válasza:
#41 hol olvastad, hogy nem csinálhatja most?
2020. szept. 27. 15:33
 43/59 anonim ***** válasza:
Nem a laza kapcsolattal van baj de ezek szerint nem is fogod érteni vagy csak nem akarod megérteni a problémát és ebben a többiek meg is erősítenek ahogy azt általában szokták.
2020. szept. 27. 22:22
 44/59 A kérdező kommentje:
43-as, akkor mivel van a baj?
2020. szept. 28. 13:14
 45/59 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek teljesen reális elvárások magadhoz képest is, ha ezeket tényleg hozod. Nyilván pl. az kérdés, hogy a "legyen nyitott intim téren újdonságokra" mit takar, mert azért a nagyon durva perverziótól és fétistől a kis huncutságokig bármit takarhat. Nyilván az egészen más megítélés alá esik, ha ki szeretnéd próbálni a nővérkés szerepjátékot, mintha felcsatolható műpénisszel seggbe akarnád dugni a párod. Direkt ilyen sarkított példákat hoztam, mert tényleg nem mindegy... nyilván, ha durvább fétiseid vannak, akkor kisebb körből tudsz válogatni.
2020. szept. 30. 21:02
 46/59 A kérdező kommentje:

Semmi durvára nem gondoltam, csak pl anális dolgok.

Amit meg nem írtam, de a kölcsönösség nagyon fontos. Ne várja el, hogy orálisan kényeztessem, ha ő nem akarja viszonozni.

2020. szept. 30. 21:56
 47/59 anonim ***** válasza:

"-Legyen nyitott új dolgokra. Például ételek, sportok és intim együttlét során."

Ezt sokféleképp lehet értelmezni. Attól, mert szeretek mondjuk karatézni, nem biztos, hogy snowboardozni is szeretnék. Nem azért, mert nem vagyok nyitott, hanem mert másfelé vagyok nyitott.

Intim együttlét szintén. Neked lehet, hogy belefér egy hármas, nekem nem. Nem azért , mert prűd lennék, csak másak az elképzeléseim.

Nem tudom, mi volt ezzel az eredeti célod, de kicsit mintha önmagad klónját keresnéd, akinek pont ugyanaz jó , mint neked. Ez pedig pont a nyitottság ellentéte. Szóval nyitottnak lenni paradox módon azt is jelenti, hogy elfogadod, hogy a másik nem nyitott arra, amire te.

2020. szept. 30. 22:41
 48/59 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy kérdező?
2020. okt. 1. 07:40
 49/59 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek még csak nem is alapok. Azoknál is kevesebb.
2020. okt. 1. 13:47
 50/59 anonim ***** válasza:

Ahogy elolvastam a elvárásaidat, eddig én illek a képbe.

De visszakérdezek: Te mit teszel bele egy kapcsolatba? Ezt nem írtad le, hogy te mit tudsz felajánlani vagy beletenni. Csak elvárásokat olvastam.

Ez olyan, hogy én is elvárom, hogy a nő milyen legyen, de ha nem viszonzok semmit, annak örülnél? Szerintem nem igazán. :)

30F

2020. okt. 1. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!