Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külsőre nem tökéletes lányok már nem is kellenek senkinek?
A férfiak egy része szeritnem jogosan másra vágyik szexuálisan, mint akivel családot alapítana. Nekem pl valamennyire bejönnek a ribiseb csajok, de tudom, hogy velük egy kapcsolatban nem lenne sok köszönet, így náluk meghúzom a határt a szexnél.
De pl ilyen az h valaki mennyire jön be. Nekem pl Szilágyi Nóri (Street Kitchenes csaj) arcra nem igazán tetszik, viszont jó az alakja. De mivel azt látom, h egy vagány, belevaló csaj, és szimpatikusak a hobbijai ezért lehet mégis összejönnék vele, ha úgy adódna. Namost ha ezek a tulajdonságok egy randin kerülnek elő, akkor örömmel folytatja vele tovább az ember, ha viszont a randin semmi mást nem tud mutatni, mitn amit a társkeresőn, és az meg sovány volt, akkor ott vége a közös történetünknek.
Hangsúlyozom, ez az utóbbi rész inkább arról szól, hha valaki nem az álmunk és ideánk külsőre, de beleesik abba a kategóriába, akit vonzónak tudunk tartani, adjunk neki esélyt, ismerjük meg jobban, lehet pár szimpatikus tulajdonságával bőven túlszárnyalja az alap elvárásainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!