Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jönnek az itt lévő nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek az itt lévő nők szinte mindig azzal, hogy az itteni férfiaknak nem a külsejükkel van a baj, hanem igénytelenek, mentálisan retardáltak, lelki roncsok, meg insta macákat hajkurásznak, stb? Holott egyik sem igaz.

Figyelt kérdés
Ez olyan, mint az impotencia. Évekig azt mondta majd minden urológus, andrológus, hogy nagyrészint lelki gondok miatt van impotenciája egy férfinak, de a legtöbbi 2 évtizedben, ahogy fejlődött az orvostudomány és műszerek, úgy derült ki, hogy pont fordítva van 30 felett, 10 ből 7 szer inkább fizikai tényezők okozzák a bajt. Ez csak egy példa volt. De ugyanez igaz erre is. Mert nekem a legtöbb sok sok éve szigli pasi ismerősömmel semmi baj nincs, dolgoznak (rendőr, tűzoltó, futár, közgazdász, mindenféle), nem is alacsonyak (170 feletti mind), jól öltöznek, igényesek, mégis elutasítják őket a nők. És a java úgy, szó nélkül, hogy van barátom. Tehát nem a belső miatt, ha 5 mp alatt lezajlik egy folyamat a nő fejében és szó nélkül ezt vágja rá, akkor nehéz azt mondani, hogy mert car a belsője. De az itteni nők mint a papagáj, ezt hajtogatják. Holott 90% ban a külső az oka, ezt látom. ÉS manapság pont elég átlagosan lenni, hogy sok-sok évig ne legyen párod férfiként. Tehát még csak eszméletlen rondának sem kell lenned. Elég ha nem teljesen szimmetrikus az arcod és máris levegőnek néz 10/9 nő. Ha megismer az más, akkor lehet valami ha dúl benned az önbizalom, eszméletlen okos vagy, sok pénzed van (családnak) , nagydumás vagy, akkor össze tudsz szedni nőt baráti társaságban. Csak sok pasinak nincs, vagy olyan van, hogy 10 pasi és 2 nő és arra a két nőre ácsingózik mindenki, azok meg megtehetik, hogy a legjobbat válasszák ki. Szóval nem igazán igazak ezek a lelki tényezők ha a legtöbb nő szó nélkül utasít el. Persze tudom, hogy nem lehet az itteni nőket meggyőzni, mert úgyis azt fogják hajtogatni, amit eddig. Csak leírtam, hogy teljesen igaz, amit gondolnak.
2020. dec. 29. 10:59
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

#28: "nem tudom, te hogy vagy vele, de en torzszulottek es beteg embereket alapbol nem pontozgatok, ok kivulesnek az egesz listazgatason, eszembe nem jutna rajuk ferfikent gondolni."

Pedig mivel nem Hitler nyerte a háborút, így sajnos vagy szerencsére (döntse el mindenki saját magának) ők is a társadalom részei. Sőt, némelyiknek csinos felesége is van... https://www.youtube.com/watch?v=BOUvT5k8Mhs

Hogy mennyire érdekből, szintén döntse el mindenki magának... Én mindenesetre soha nem szeretném, ha ilyen burkolt, mosolynak álcázott undorral nézne rám egy nő.

Ápolónőknek lehet ezt a fajta arckifejezést látni az arcán, amikor pelenkázzák az embereket, takarítják a hányást, vért, stb. Illetve prostituáltaknak.

#32: De ott is ha megszámolod, hogy hány ember nem tetszik és mennyi aki igen, akkor meglátod, hogy a férfiak hány százalékát tartod elfogadhatónak.

Nos, ha ez kevesebb, mint 50%, akkor már bukott az elmélet, miszerint neked bőven megfelel az átlagos pasi.

Ha kevesebb, mint 20%, akkor pedig érvényes rád a Pareto-elv (80-20-as szabály), ami ellen annyi nő felszólalt, hogy ez aljas rágalom, hogy csak a férfiak felső 20%-ának könnyű a csajozás.

Amivel nincs baj, csak valljátok be őszintén, ne kamuzzatok, vállaljátok nyíltan, hogy a férfiak több, mint 80%-át alapból kukázzátok.

Legalább egy névtelen oldalon legyen ennyi gerinc bennetek.

#33: "beteg embereket elvbol nem pontozgatok a kulsejuk alapjan, mert erkolcsileg undoritonak tartom, hogy en egy beteg ember kulsejen gunyolodjak."

Ne forgasd ki! Ők is a társadalom részei. De akkor mondok egy saját példát.

Ha választanom kéne Lang Györgyi/Falusi Mariann/Mautner Zsófia és közötte, akkor őt választanám: [link]

Tehát hiába, hogy súlyos genetikai betegsége van, nem kell leírni, mert három egészséges (de elhízott és igénytelenül kinéző) másikkal szemben a beteget választanám. Úgyhogy jogosnak vélem a pontozást. Ők is emberek.

Ez a lány nálam 8/10-es, pedig tolószékben ül: [link]

Ő pedig szintén, bár ő egészséges, csak a fogaival vannak problémák: https://www.youtube.com/watch?v=i0RwLmd2iKc

"es most kiderul, hogy te boven ezalatt vagy, megis nalad az ‘atlagos’ no, akinel probalkozol vekony, nagy mellu, kerek feneku, gyonyoru arcu. aha.."

Bár nem az vagyok, akivel eddig vitáztál, de a testalkatom valamivel izmosabb, mint az első képen lévő embernek. De ez mit sem ér, amikor a fejszerkezetem gáz meg kopaszodom is.

2021. jan. 26. 08:02
 42/42 A kérdező kommentje:

De ez mit sem ér, amikor a fejszerkezetem gáz meg kopaszodom is

En is ezt tapasztalom, ha nem vagy helyes akkor lehetsz te Schwarzenegger is, akkor is lathatatlan leszel a noknel. Nagyon gáz

2021. jan. 26. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!