Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha férfiként borzasztóan megvisel az elutasítás? Csak olyanokhoz megyek oda, akik tetszenek (nem insta nők, de nem adnak jeleket sajna), de ha kapok egy héten 3-4 nemet, akkor borzasztó a kedvem, vánszorgok 2-3 hétig munkahelyen is.

Figyelt kérdés
Csodálom, akik 100 nem után is mennek előre mint a gépek (tudok nem egy ilyen embert) és majd a 150. vagy 200. átlag nő igent fog nekik mondani. De ehhez kell egy olyan lelki világ is, hogy ezt bírd.
2020. dec. 7. 18:53
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
96%
Annyira cukorkává váltak az emberek idegileg h csunyán nézel rájuk aztán évekig kattognak rajta, vagy vmi nem sikerül azt a teljes lényük kudarcaként élik meg, azt is ha épp a kedvenc csoki nem volt a boltban.
2020. dec. 7. 18:55
 2/43 A kérdező kommentje:
Első: akkor ezek szerint fapofával bírni kellene az ezredeik elutasítást is, mint egy szovjet katona a -20 fokot...
2020. dec. 7. 18:58
 3/43 anonim ***** válasza:
98%
Nem a semmiből kell odamenni azokhoz, akik semmi jelét nem adnak. Mégis mire számítasz így?
2020. dec. 7. 19:00
 4/43 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem adnak semmilyen jelet a nyitottságra, akkor minek mész oda?
2020. dec. 7. 19:02
 5/43 A kérdező kommentje:
Akkor hogy? Átlag pasi vagyok, soha egy nő rém sem néz, és szerintem 10 ből 7 pasi ugyanilyen átlagos, azt levegőnek nézik a nők. Tudom, baráti társaságban kellene, de az nekem nincs.
 6/43 anonim ***** válasza:
95%

Ne menj oda azokhoz, akik nem adnak jelet.

Te vagy az, aki olyanoknál próbálkozol, akikről teljesen világos hogy tesznek rád.

7/43 A kérdező kommentje:

Ha nem adnak semmilyen jelet a nyitottságra, akkor minek mész oda?

Milyen jelet?

2020. dec. 7. 19:03
 8/43 anonim ***** válasza:
97%
Például beszélgetést kezdeményeznek, szemeznek veled, odamennek, bármi. Ezek hiányában odamenni eleve bukott dolog, és csak magadnak generálod ezzel a rossz tapasztalatokat.
2020. dec. 7. 19:04
 9/43 A kérdező kommentje:

Ne menj oda azokhoz, akik nem adnak jelet.

Nem érted h a férfiak 70%-ának nem adnak jelet? Tudom, és ezt látom és hallom ismerősöktől is. Ők is random odamennek. Máshogy soha nem lesz semmi, egyedül döglök meg.................

10/43 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanott vagy a "nem" után mint előtt. Csak kaptál egy nemet, na és? Kevesebb lettél? Nem. A reakciód tesz szomorúvá nem a "nem".
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!