Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha férfiként borzasztóan megvisel az elutasítás? Csak olyanokhoz megyek oda, akik tetszenek (nem insta nők, de nem adnak jeleket sajna), de ha kapok egy héten 3-4 nemet, akkor borzasztó a kedvem, vánszorgok 2-3 hétig munkahelyen is.
Például beszélgetést kezdeményeznek, szemeznek veled, odamennek, bármi.
Te hol élsz? Ha Brad Pit hasonmás vagy, talán akkor lehet. Amúgy ilyen nincs, soha egyetlen nő sem jött oda hozzám. Máshoz sem mennek oda,
Olvass utána hogyan kell csajozni?
Mi kell a nőnek?
Tegyél magadban rendet.
Mosolyogj szívből.
Kezdj el szemezni az adott személyel,aztán majd látod mi történik. Olvass utána,ezt is le írják,ha hirtelen el kapja a tekintetét többször is akkor tetszel neki,ad egy ki mosolyt stb...
Minden fent van a neten ha tudsz angolul akkor még több információt tudsz el olvasni.
Sok sikert és kitartás.
Nem vagyok Brad Pitt, csak vannak baráti köreim és a hobbijaimhoz köthető közösségeim, amik mind vegyes társaságok. Az a problémád, hogy rögtön ismerkedni szeretnél, holott ők nem jelezték, hogy szeretnének. Minden lánnyal először barátilag beszélgetek, ismerem meg jobban. Már csak azért is több értelme van ennek, mert így nem zsákbamacska és valamennyire ismerem már a lányt.
Ahelyett, hogy boldog-boldogtalant szólítgatok, egész életemben (jelenleg vagyok 28 éves) négy lányt hívtam randira: egyről kiderült, hogy leszbikus, egy lemondta, hogy már érdeklődik valaki iránt és kettő igent mondott. Az egyikükkel két évig voltunk együtt és barátilag váltunk el, a másikkal lassan nyolc éve vagyok együtt.
Egyrészt amíg nem tudod hogy kihez mikor mehetsz oda, és nem bírod elviselni az elutasítást, addig ne menj oda senkihez!
Először magadat tedd rendbe! Legyenek rendben a pénzügyeid, legyen rendben a kéród, és legyen rendben az egészséged! Ha ezzel megvagy, gyere vissza és mondom a többit!
Még mindig jobb egy határozott nem, mint egy "mi lett volna ha.."
Lazábban kell venni és nem azt számolni, hogy ő volt a 99. aki nemet mondott.
Elmúlt 2 hétben 1 csak mondott nemet élőben, szemtől szemben, meg 6-an mondták online, hogy "nem egymást keressük". És? Nem lettem tőle kevesebb.
"Tudom, baráti társaságban kellene, de az nekem nincs."
Hát igen, de igazából bárhol lehet, ahol vannak emberek és adódik valami téma, pl. valamilyen klub, sport, akármi.
Ez az idegen nők leszólítása dolog kudarcra van ítélve.
Én soha senkit nem úgy ismertem meg, hogy célzatosan ismerkedtünk, hanem egyébként is ismertük egymást, és alakult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!