Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek az itt lévő nők szinte mindig azzal, hogy az itteni férfiaknak nem a külsejükkel van a baj, hanem igénytelenek, mentálisan retardáltak, lelki roncsok, meg insta macákat hajkurásznak, stb? Holott egyik sem igaz.
latom, a szovegertessel gondok vanak. azt irtam, hogy torzszulotteket es beteg embereket elvbol nem pontozgatok a kulsejuk alapjan, mert erkolcsileg undoritonak tartom, hogy en egy beteg ember kulsejen gunyolodjak.
en a magam reszerol a foldon vagyok es mivel se ronda, se apolatlan, se kover, se alacsony nem vagyok, szerintem jogos, hogy nem a rohado fogu tokas traktoros a szint. ettol fuggetlenul egy atlagos kulseju srac intelligenciaval, humorral, stilussal stb.-vel siman le tud venni a labamrol. az, hogy te egyikkel sem rendelkezel, nem azt jelenti, hogy a nok igenyei magasak.
most hirtelen ilyesmi kepeket talatam, szerintem ok atlagos sracok. nem szuperhelyesek, de ha mondjuk emelle a kulso melle jo stilus, humor, kedvesseg es itelligencia tarsul, vagy akarmi, amivel megfognak, erdekesse valnak, nem akadnek fent azon, hogy nem kockas a hasuk, vagy nincs brad pitt arceluk.
es most kiderul, hogy te boven ezalatt vagy, megis nalad az ‘atlagos’ no, akinel probalkozol vekony, nagy mellu, kerek feneku, gyonyoru arcu. aha..
Ezek szerintem 10/7 es viszonylag jobbarcú pasik, a többség nem éri el ezt a szintet.
Sokkal inkább ez az átlag. Ebből is látszik h nektek az átlag már a viszonylag jobb pasit jelenti, túl magasra tettétek a mércét. LEjjebb kell venni!!!!
hat ezt sajnos nem te fogod eldonetni, hogy ki az atlag, mert ez nem egy szamszeru dolog, amit pontosan meg lehet hatarozni, hanem tok szubjektiv. egyikenek ez, masiknak az. nekem az az atlag, akiket linkeltem, total nem erdekel a velemenyed, hogy szerinted nem az. szerintem meg igen, es akarhany ostoba kerdest kiirtok, ez nem fog valtozni.
nem ertem, miert kene lejjebb vennem az igenyekbol, amikor en valamivel atlag feletti vagyok kulsore es eddig mindig jutott legalabb ilyen pasi. sot, sokkal jobbak is. az, hogy az elhizott, lenott haju kozertes jucika brad pittrol almodozik, nem az en dolgom, de neki se te fogod megszabni, hogy kit tarthat helyesnek.
en meg csak azert ‘vegyek lejjebb’ az igenyeimbol, hogy a hozzad hasonlo csunya es frusztralt ferfiak legalabb atlagosnak hihessek magukat, amikor nagyon nem azok? ne nevettess mar, ez tiszta onbecsapas. ahelyett, hogy megmondod idegen noknek, hogy hova helyezzek az igenyeiket, inkabb dolgozzal magadon, a kulsodon es belsodon egyarant, mert latni ugyan nem lattalak, de a szemelyiseged az baromi taszito, es gyanitom, a kulsodon is lenne mit csiszolni hisztikezes helyett.
Neked a fejedben van a legnagyobb gond. Rengeteg átlagos pasi él párkapcsolatban, mivel a nők legnagyobb részének átlagos párja van. Nem is lehetne más, hiszen ettől átlag az átlag.
Te meg csak picsogsz itt, hülye vagy, pontozol, másokban keresed a hibát, és azt hiszed, hogy a külsőd az oka a sikertelenségednek, pedig nem, hanem a belsőd.
Az ilyeneket, mint te, messze kerülik a nők, az összes pontozósdi agybajoddal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!