Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jönnek az itt lévő nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek az itt lévő nők szinte mindig azzal, hogy az itteni férfiaknak nem a külsejükkel van a baj, hanem igénytelenek, mentálisan retardáltak, lelki roncsok, meg insta macákat hajkurásznak, stb? Holott egyik sem igaz.

Figyelt kérdés
Ez olyan, mint az impotencia. Évekig azt mondta majd minden urológus, andrológus, hogy nagyrészint lelki gondok miatt van impotenciája egy férfinak, de a legtöbbi 2 évtizedben, ahogy fejlődött az orvostudomány és műszerek, úgy derült ki, hogy pont fordítva van 30 felett, 10 ből 7 szer inkább fizikai tényezők okozzák a bajt. Ez csak egy példa volt. De ugyanez igaz erre is. Mert nekem a legtöbb sok sok éve szigli pasi ismerősömmel semmi baj nincs, dolgoznak (rendőr, tűzoltó, futár, közgazdász, mindenféle), nem is alacsonyak (170 feletti mind), jól öltöznek, igényesek, mégis elutasítják őket a nők. És a java úgy, szó nélkül, hogy van barátom. Tehát nem a belső miatt, ha 5 mp alatt lezajlik egy folyamat a nő fejében és szó nélkül ezt vágja rá, akkor nehéz azt mondani, hogy mert car a belsője. De az itteni nők mint a papagáj, ezt hajtogatják. Holott 90% ban a külső az oka, ezt látom. ÉS manapság pont elég átlagosan lenni, hogy sok-sok évig ne legyen párod férfiként. Tehát még csak eszméletlen rondának sem kell lenned. Elég ha nem teljesen szimmetrikus az arcod és máris levegőnek néz 10/9 nő. Ha megismer az más, akkor lehet valami ha dúl benned az önbizalom, eszméletlen okos vagy, sok pénzed van (családnak) , nagydumás vagy, akkor össze tudsz szedni nőt baráti társaságban. Csak sok pasinak nincs, vagy olyan van, hogy 10 pasi és 2 nő és arra a két nőre ácsingózik mindenki, azok meg megtehetik, hogy a legjobbat válasszák ki. Szóval nem igazán igazak ezek a lelki tényezők ha a legtöbb nő szó nélkül utasít el. Persze tudom, hogy nem lehet az itteni nőket meggyőzni, mert úgyis azt fogják hajtogatni, amit eddig. Csak leírtam, hogy teljesen igaz, amit gondolnak.
2020. dec. 29. 10:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a fentebbi kommentekből semmit sem értettél.
2020. dec. 29. 15:32
 32/42 anonim ***** válasza:
Nálam nincs tízes skála. Tetszik vagy nem, ennyi van.
2020. dec. 29. 15:37
 33/42 anonim ***** válasza:

latom, a szovegertessel gondok vanak. azt irtam, hogy torzszulotteket es beteg embereket elvbol nem pontozgatok a kulsejuk alapjan, mert erkolcsileg undoritonak tartom, hogy en egy beteg ember kulsejen gunyolodjak.

en a magam reszerol a foldon vagyok es mivel se ronda, se apolatlan, se kover, se alacsony nem vagyok, szerintem jogos, hogy nem a rohado fogu tokas traktoros a szint. ettol fuggetlenul egy atlagos kulseju srac intelligenciaval, humorral, stilussal stb.-vel siman le tud venni a labamrol. az, hogy te egyikkel sem rendelkezel, nem azt jelenti, hogy a nok igenyei magasak.

most hirtelen ilyesmi kepeket talatam, szerintem ok atlagos sracok. nem szuperhelyesek, de ha mondjuk emelle a kulso melle jo stilus, humor, kedvesseg es itelligencia tarsul, vagy akarmi, amivel megfognak, erdekesse valnak, nem akadnek fent azon, hogy nem kockas a hasuk, vagy nincs brad pitt arceluk.

[link]

[link]

[link]

es most kiderul, hogy te boven ezalatt vagy, megis nalad az ‘atlagos’ no, akinel probalkozol vekony, nagy mellu, kerek feneku, gyonyoru arcu. aha..

2020. dec. 29. 15:48
 34/42 A kérdező kommentje:

Ezek szerintem 10/7 es viszonylag jobbarcú pasik, a többség nem éri el ezt a szintet.

[link]

Sokkal inkább ez az átlag. Ebből is látszik h nektek az átlag már a viszonylag jobb pasit jelenti, túl magasra tettétek a mércét. LEjjebb kell venni!!!!

2020. dec. 29. 15:57
 35/42 anonim ***** válasza:
77%
Nem veszem lejjebb soha, mert az élet nem azt igazolja, hogy az én mércémmel lenne gond.
2020. dec. 29. 16:01
 36/42 anonim ***** válasza:
Linkelj be átlag nőket, és szépeket is.
2020. dec. 29. 16:03
 37/42 anonim ***** válasza:
25%

hat ezt sajnos nem te fogod eldonetni, hogy ki az atlag, mert ez nem egy szamszeru dolog, amit pontosan meg lehet hatarozni, hanem tok szubjektiv. egyikenek ez, masiknak az. nekem az az atlag, akiket linkeltem, total nem erdekel a velemenyed, hogy szerinted nem az. szerintem meg igen, es akarhany ostoba kerdest kiirtok, ez nem fog valtozni.

nem ertem, miert kene lejjebb vennem az igenyekbol, amikor en valamivel atlag feletti vagyok kulsore es eddig mindig jutott legalabb ilyen pasi. sot, sokkal jobbak is. az, hogy az elhizott, lenott haju kozertes jucika brad pittrol almodozik, nem az en dolgom, de neki se te fogod megszabni, hogy kit tarthat helyesnek.

en meg csak azert ‘vegyek lejjebb’ az igenyeimbol, hogy a hozzad hasonlo csunya es frusztralt ferfiak legalabb atlagosnak hihessek magukat, amikor nagyon nem azok? ne nevettess mar, ez tiszta onbecsapas. ahelyett, hogy megmondod idegen noknek, hogy hova helyezzek az igenyeiket, inkabb dolgozzal magadon, a kulsodon es belsodon egyarant, mert latni ugyan nem lattalak, de a szemelyiseged az baromi taszito, es gyanitom, a kulsodon is lenne mit csiszolni hisztikezes helyett.

2020. dec. 29. 16:10
 38/42 anonim ***** válasza:

Neked a fejedben van a legnagyobb gond. Rengeteg átlagos pasi él párkapcsolatban, mivel a nők legnagyobb részének átlagos párja van. Nem is lehetne más, hiszen ettől átlag az átlag.

Te meg csak picsogsz itt, hülye vagy, pontozol, másokban keresed a hibát, és azt hiszed, hogy a külsőd az oka a sikertelenségednek, pedig nem, hanem a belsőd.

Az ilyeneket, mint te, messze kerülik a nők, az összes pontozósdi agybajoddal együtt.

2020. dec. 29. 16:20
 39/42 anonim ***** válasza:
Te komolyan boldog lennél olyan kapcsolatban, ahol a másik nem vonzódik hozzád, kérdező?
2020. dec. 29. 16:30
 40/42 anonim ***** válasza:
Atlag alatti ferfiak kozul is sokan kapcsolatban vannak, kismillio kepet lehetne linkelni rola. Vagy nagyon nagyon atlag alatti vagy kulsoben, ertsd alja kategorias, vagy mas problemak vannak nalad. En az utobbira szavazok. Egyebkent meg nem azoknak "kell" lejjebb adni, akiknek jut, hanem azoknak, akiknek nem jut. En egyebkent sem ertem ezt a lejjebb adni szoveget, fel kell noni ahhoz a kategoriahoz, ahol a te kiszemeltjeid flangalnak. Ha nem tudsz, mert keptelen vagy barmilyen okbol, akkor meg le kell vonnod a konzekvenciakat, hogy mennyi energiat olsz bele a tarskeresesbe, mert lathatoan neked barmennyit is felesleges. Fejezd be, vege.
2020. dec. 29. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!