Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek az itt lévő nők szinte mindig azzal, hogy az itteni férfiaknak nem a külsejükkel van a baj, hanem igénytelenek, mentálisan retardáltak, lelki roncsok, meg insta macákat hajkurásznak, stb? Holott egyik sem igaz.
Azzal jövök, amivel akarok. Azok az itteni palik, akikre a kérdésben leírt dolgokat mondom, megcsillantják itt, hogy milyenek, szóval az tuti, hogy fejben nem normálisak, a külsejükről viszont nincs információm, amíg nem láttam róluk képet minimum. Elismerem, hogy lehet, hogy rondák is. Ronda és rohad belül. :D Igazi főnyeremény.
És igen, én magam is tapasztalom, hogy nem olyan nőknél próbálkoznak, akiknél lenne esélyük.
Engem 10-ből 8-9 férfi kifejezetten szépnek tart, adok is magamra, mindig tiszta és szépen frizurázott a hajam, szolid smink van rajtam, ápolom a bőröm, alig van bőrhibám, mellé pedig heti 5x edzek, egészségesen étkezem. Tanult is vagyok, tisztességesen dolgozom, a férfi egy fillérjére sem szorulok rá. Nos, szerinted az épkézláb dolog volt, amikor rámhajtott egy olyan pasas, aki több, mint 200 km-re lakott és esélye nem volt költözni, érettségije épphogy meglett, munkanélküli volt, tehát utazgatni se nagyon tudott volna, bolyhos melegítőt viselve küldött képet, és a legnagyobb jóindulattal is olyan feje volt, mintha ugyanaz lenne az apja és a nagyapja + látványosan rossz fogak, és még bevallottan súlyos depressziós is volt. Én sajnálom, meg minden, és megértem, mi az, ami miatt oda jutott, ahová, és támogatom abban, hogy szakszerű segítséget kérjen és kaparja össze az életét, de NEM KÉNE SOHA PÁRNAK. Ez utóbbiért olyan lehordást, leqrvázást kaptam, mint még senkitől, és hónapokig még zaklatott is kamuprofilokról, fenyegetett, hogy ha majd megtudja, hogy bármi alakul velem vkivel, akkor mindent megtesz, hogy tönkretegye, mert nem tudom mi az a szeretet, stb.
Egyébként ez is figyelemkeltő:
"És a java úgy, szó nélkül, hogy van barátom. "
És ha tényleg van nekik?
Nekem is van párom, tehát, ha elutasítok valakit, egyből ezt mondom.
Összeszámolni nem tudnám, hányszor ignorálták ezt a tényt, vagy mondtak olyanokat, hogy lehet ők jobban tudnának szeretni, és még ilyen esetekben is volt, hogy én lettem a végén a beképzelt, ostoba ribi, amiért vissza mertem őket utasítani 5 másodperc alatt.
Olyan is volt, aki még régen, szórakozóhelyen csinálta azt, hogy amikor mentem volna tovább, miután mondtam, hogy "bocs, van barátom", elállta az utamat, és azt mondta, hogy ha van, akkor mutassam meg, elég 1-2 sms, vagy fb profil, bármi.
És akkor szerintetek a külsővel van a fő baj. :D Az mellékes, hogy rondák vagytok-e vagy nem. Tény, hogy az esélyeket csökkenti, nem előnyös dolog. Ezt nem vitatom.
De a legtöbbeteknél fennáll azok valamelyike, amiket említettél/més dolog: igénytelenek, mentálisan retardáltak, lelki roncsok, hozzájuk nem illő nőket hajkurásznak, és még le is nézik a nőket, agresszívak
22 ilyet én is tapasztaltam, mikor mondtam, hogy van barátom.
-Akkor a k.va anyád te r.anc!
-Amúgyis ronda vagy, csak dugni lettél volna jó
-Hazudsz, bizonyítsd!
-Engem az nem érdekel, akkor is megduglak
-Én biztos túlteszek rajta, nem bánod meg!
És ezek tartják magukat normális, aranyos, kedves fiúknak. :D
22-esnek teljesen igaza van, nokent mondom ezt. mivel te pasi vagy, valoszinuleg fogalmad sincs, atlagnal valamivel jobban kinezo, magara ado nokent milyen ferfiak veszik a batorsagot es probalnak eroszakosan, tapintatlan modon ranknyomulni, ugy, hogy mind a kulsojuket, mind a belsojuket tekintve teljsen mas szinvonalon mozognak. sajnos a legtobb emberbol TELJESEN hianyzik az onkritika, illetve pont azokban van meg tulsagosan, akiknek amugy nem lenne ra okuk.
az meg eleg szomoru es szinten csak a ferfiakat minositi, hogy egyszeruen nem ertenek a szep szobol es nem ertik, hogy a NEM az nem. hiaba probalom kulturaltan tudtara adni, hogy nem szeretnek ismerkedni vagy nem az esetem stb stb, egyszeruen nem akarjak megertni es csakazertis nyomjak tovabb magukat, hogy de
miert nem, de egy esely belefer, egy kavera csak elhivhatnak.. ilyenkor valoban azt szoktam hazudni, hogy van pasim, mert csak ezzel lehet leallitani oket (valakit sajnos meg ezzel sem, de a tobbseg azert ilyenkor megerzi, hogy ez ennyi). eleg lehangolo, hogy az en szavamat nem tisztelik annyira, hogy megertsek a nemet, csak egy masik ferfi valt ki beloluk legalabb annyi szolidaritartst, hogy akkor leallnak.
21, azért ezek a linkelt nők tesznek a külsejükért. Ha a linkelt férfi ronda, ezek a nők átlagosak. Legalábbis én ilyeneket látok az utcán, boltban, de olyat, mint a linkelt férfi, nem.
Kérdező, neked sem kellene egy 2.5-ös nő.
ezek szo szerint vagy torszulottek vagy beteg emberek, utolsonak a foga konkretan rohad.
nem tudom, te hogy vagy vele, de en torzszulottek es beteg embereket alapbol nem pontozgatok, ok kivulesnek az egesz listazgatason, eszembe nem jutna rajuk ferfikent gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!