Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költenek magukra a csinos insta kaliberű nők?
1+A legnagyobb baj ott van, hogy ahogy idősődnek a plasztikák úgy válnak egyre groteszkebbé.
És mig az átlagos nők szépen öregszenek, úgy ezek az emberek egyre rémisztőbbé válnak.
Azert az insta noket gyakran eleg latni az eletben. Olyan brutalisan at van szerkesztve a fejuk, testuk, es regebbi Facebook foton szelesarcu, karikas szemu, narancsboros onmaguk adjak.
Leteznek genetikusan jo nok is, de gondolom itt a medenceben csucsorito, tengerparton pucsito rajzolt feju nokre gondolunk.
Képzeld el hogy te minden költőpénzedet magadra költöd
(nyilván függ a fizetésétől és a korát}ól
Hát figyelj, eleve körmös-pillás-fodrász-szoli kombóra elmegy havi ~50-60 ezer Ft és akkor nem számoltam extrákkal. Ezen kívül az étterem meg a sushi rendelés, hogy legyen miről instasztori még egy 50-60 ezer. Ruha, cipő meg a Gucci szatyor amivel pózolhat még 50-100k+. Közlekedésnél szerintem van aki bérel autót, van aki szponzorkocsival jár meg nyilván van amelyiknek saját autója van de legalábbis én még egyet sem láttam a BKV járatairól posztolni. Lakni nyilván nem lesz jó egy garzon az agglomerációban, minimum egy angyalföldi lakás kell hogy közel legyenek a tűzhöz: 150-200 ezer+. Plusz esetleges szájtöltés, csöcstuning, kondibérlet hogy lehessen sztorizni, utazgatás, divatos étkezés, hajpótlás, szemöldök tetkó, kozmetikus, egyetem, fogfehérítés stb határ a csillagos ég.
Nyilván most becsültem és amúgy fogalmam sincs, hogy ki mikre költhet. Nagy a szórás amúgy, vannak minimalistább két lábbal a földön járó abszolút nem nagyzoló influencer nők akik tuti nem költenek ezeknek a felére sem meg vannak az ilyen sylvie_klmn féle szörnyek.
Nem vagyok egy instabolond, de hasonló kinézetem van, mint azoknak a nőknek.
Alapvetően nem kell sokat erre költeni. Inkább a képek témája kerül náluk sokba. Nálam megvan 20-ban havonta a bőrápolás, hajápolás, a körmöm magamnak csinálom és hobbiból tanultam kozmetikusnak egyetem mellett, szóval csak az anyag kerül pénzbe. Enni így is, úgy is kell, az nagyjából átlagra jön ki (80 körül tápkieggel együtt), illetve ott a sport és a smink, ami azért sok dolgon múlik. Én nemigen tolom túl a sminket, ezért a legtöbb nem krémes termékem több, mint fél éves, ami nem, az pedig olcsó dekorkozmetikum. A sport számomra egyszeri beruházás volt, mert itthonra vásároltam be. Szóval hónapra lebontva elenyésző.
Később gondolom megdobják az ember költségvetését a kezelések (pl ráncfelvarrás, fogak kezelése, stb), de huszonévesen pár vitaminon, szérumon, krémen (amik elég sokáig elegek) és magán az életmódon kívül nem nagyon kell dolgozni az embernek...
A ruha ára meg attól függ, mennyire vagy sznob. Alapvetően az sem nagy flanc, főleg, hogy instán sokakat szponzorálnak.
Viszont utazni és menő helyekre beülni elég költséges. Egy ismerősöm, aki ilyen életvitelt él, eltapsol erre hetente 100-at biztosan.
És ne feledd, a legtöbb dolog, amit ott látsz, effekt. A ruhák nem olyan élénkek, a bőr sok esetben ragyás (fogadni mernék, hogy sokuk nem figyel rá annyira sem, mint én, mert látom a bőrükön félig szakmai szemmel), az alakot lehet formásabbnak mutatni, a fogakat fehérebbnek, stb. Nagyjából 20 perces utómunka. Én épp emiatt szívesebben követek olyanokat, akik effekt nélkül liveoznak.
De ez a rész már mindegy is, lényeg a lényeg, erre futja egy átlagos fizetésből is. És sok nálam kevesebbet kereső nő is simán tud magának fizetni még pluszban pillát, műhajat, ciciket, helyeket, stb... Csak van, akinek kell, van, akinek nem. Egy átlagos nő már nagyon kevés pénzzel el tudja érni, hogy instán meg az ilyen oldalakon fullosnak tekintsék. Akár a való életben is. Egy csúnyább is, csak több pénzzel és tuninggal. De alapvetően az egész azon múlik, hogy ki mennyit bajlódik a képeivel.
A férfiakat frankón át lehet vágni egy jól felvitt alapozóval, kis kontúrral, egy nude árnyalatú rúzzsal, amit az ajak vonalán kicsit kívülre kennek, meg egy jól megválasztott pózban az illető számára előnyös ruhával. A nőknek van szemük ehhez, hiszen akár nagyban, akár kicsiben, de mindenki csinálja. A híres fenékkontúros edzős nadrágok az egyik személyes kedvencem. Mikor vettem olyat, akkor jöttem rá, hány nőnél jobb a fenekem, akiket elnézve korábban kisebbségi érzésem volt.
Érdekes világ ez. Személy szerint nem is nagyon szeretnék részt venni az insta oldalában. De azt tudom reális énképpel is, hogy pontosan ugyanolyan bomba képeket tudok csinálni, mint azok a lányok. És azok a lányok pont ugyanolyan emberek lennének, ha mellettem vagy valamelyik másik kevésbé reklámozott nő mellett ülnének a villamoson például.
Vagy neked a népszerűségük a vonzó? Ez ilyen e-pénisz növelő dolog nálad? Remélem igen, mert az elég szánalmas, ha beeszed ezt a sok zöldséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!