Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak igy itt, h pl idosebben (36 vagyok) azert vannak egyedul, mert akinek mi kellunk, az nekunk nem es akinek nem kellunk, az nekunk meg igen? Es most nem insta nokrol almodtam soha...Volt parom is, de megcsalt...
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 21:21
1/8 anonim válasza:
Ez elég általános eset manapság....milliónyi ilyen eset van.
2/8 anonim válasza:
Persze, ez az alap felállás. Annyi különbséggel, hogy én 45 évesen sem érzem magam öregnek.
3/8 A kérdező kommentje:
Ketszer volt olyan lany aki a parom volt es nagyon bekeszerettem. Egyik ennek hatasara megvaltozott es erezte h pincsibe megyek át, mert annyira szeretem. Ki is hasznalta, majd szakitott velem, mondvan h nem vagyok ferfi (de, de nagyon szerelmes voltam). A masik hasonlo eset, ott megcsalt a no. Azon kivul csak viszonzatlan dolog volt vagy felèm, vagy a nő iranyaba. Borzaszto.
2020. dec. 12. 21:39
6/8 anonim válasza:
Reális önértékelés hiánya társadalmi szinten
7/8 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, bár nem vagyok egyedül.
Az elején én voltam a nagyon szerelmes, ő meg élvezte az ingyen szexet.
De nem volt kölcsönös, csak egy nagyon rövid ideig, nem én voltam számára A Nő, ezt jól lehetett érezni, mert sose talált igazán szépnek, még a szemem színét se tudta és ez csak 4 év után derült ki.
Én 40 voltam, amikor életemben először megtaláltam a viszonzott szerelmet, de el kellett engedni, mert ilyenkor már késő, lekötöttük magunkat.
8/8 anonim válasza:
Üdvözlet a klubban. :)
Ha nem vagy egy Top adonisz, akkor csak a "férgese" juthat neked is, ez van vagy az egyedüllét. Szerintem az utóbbi jobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!