Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek az itt lévő nők szinte mindig azzal, hogy az itteni férfiaknak nem a külsejükkel van a baj, hanem igénytelenek, mentálisan retardáltak, lelki roncsok, meg insta macákat hajkurásznak, stb? Holott egyik sem igaz.
"bármikor találhat legalább dugópajtit( jobb mint a semmi)"
Férfi szemszögből biztosan, mert nektek nő=punci. Semmi több.
Találhatnék szexpartnert, de annál a semmi is jobb. Szerinted mennyire törődik a nővel egy olyan férfi, aki nem szereti? Még büszke is rá, ha a nőnek fáj.
Én hiába fogadom el a magasságomat, attól még a nők nem fogják elfogadni. Képet nem küldök, mert a legtöbben csak azért kérnek, hogy röhögjenek egy jót.
Igen, mert a legtöbb pasinak várt kell pisálnia egy nőért, hogy az szóba álljon vele és férfiként nézhessen rá, ergó teperni kell a szexért is. Ezt csak az érti, aki férfi és nem állnak nála sorban a másik nem tagjai egy menetért sem...
A dugópajti nem mindenkinek jobb, mint a semmi.
Én ezt azért szoktam írni, mert gusztustalanul beszélnek a nőkről. Nem látom, hogy néz ki, de pl. te is tele vagy előítéletekkel, és nekem ez negatív.
gondolom, nem probaltal meg nokent ferfiakbol valogatni, akkor tudnad, hogy tenyleg nagyon silany a felhozatal. nem, az en igenyeim nem elszalltak, mert senkitol nem varok el olyat, amit en magam nem tudok nyujatni.
az a baj, sok ferfi vagy rossz noknel keresgel vagy magat pozicionalja rosszul. az, hogy magarol azt gondolja xy, hogy o egy normalis, helyes pasi, korantsem jelenti azt, hogy tenyleg az. ezen kivul van az a jelenseg, hogy ezek az ‘atlagos’ pasik a nok legfelsobb, legdekorativabb retegere hajtanak, a tipikus jocsajokra, es az atlagos lanyokkal nem erik be. nyilvanvalo, hogy 10/10 alomno ki fogja oket offolni, aztan persze nok a hulye ku rvak, mert nem eleg jo nekik semmi, de ugyanakkor meg egy hetkoznapi nore huzzak a szajukat ezek a pasik, hogy ‘nem eleg nagy a melle’ ‘ nem eleg kerek a feneke’ stb stb.
egyebkent meg a sikertelenseget hajlamosak a kulsejukre fogni, meg arra, hogy minden no felszines, mert egyszerubb, mint mondjuk oszinten magukba szallni es belatni, hogy tenyleg unalmasak, idegesitoek, tenyerbemaszkoak, akarmi. sokkal konnyebb legyinteni es azt mondani, hogy ‘a nem vagyok eleg magas’ mint mondjuk elkezdeni dolgozni az EQ-jukuon, kommunikacios stilusukon, akarmi.
volt, hogy utacan odajott hozzam egy atlagos kulseju, nem csunya pasi es valami gyoker szoveggel probalt ismerkedni. eleg hamar lekoptattam es nem azert, mert kulsore nem tetszett, hanem mert nagyon bena volt a dumaja es nem volt szimpi, ahogy nem ertette meg elsore, hogy nem vagyok vevo ra. o hazament es lehet azt gondolta, hogy ‘na ez a felszines p icsa is lerazott, mert nem vagyok eleg magas/izmos/jokepu’ kozben egyaltalan nem ez a helyzet, de biztosan szarabb lenni azzal a tudattal lefekudni este aludni, hogy irritalo volt a dumaja.
Nem tudjuk átérezni, mert mi sosem vinnyognánk a luk körül, egyszerűen más a fontossági sorrend. A helyzet az, hogy a mai világban egy férfi nem sok pluszt ad a nők életébe: a nők zömének nem kell a pénz, van saját munkája, eltartja magát. Házimunkát sok férfi a nőre testálná, köszi ez se kell, elég magunk után. Gyereket egyre több nő nem akar, így amiatt sem feltétel. Férfi munka egy lakásban semmi, de ha van is olyan, inkább szakembert hív az ember, mint hogy egy hozzá nem értő elb@rmolja. Szex meg... A nők nem olyan formában vágynak rá, mint a férfiak, simán elvannak évekig és rinya nélkül szex nélkül. Így ha már párválasztásról van szó, akkor igen, a nők megválogatják, még akkor is ha csak szexről van szó. Ezért kell vagy nagyon vonzó, vagy nagyon okos, nagyon vicces férfi. A nők nem szenvednek egyedül egyáltalán.
És a férfiak tették ekkora értékké a p.ncit, nem a nők. És az sem mellékes, ha egy nő kapcsolat nélkül, csak kedvtelésből lefekszik ezzel-azzal, az rögtön ribizve van. Ezt csak a legjobb pasikért éri meg elviselni, nyilván.
Ez van, és ezért a férfi társadalom pont ugyanannyira felelős, mint a nők.
Nézd, azért talán vak nem vagyok, hogy eldöntsem valakiről, hogy rendben van külsőre vagy sem...
Az itteni férfiak nagy része egy szóval jellemezve kellemetlen. Rossz társaság, szélsőséges, gyakran abszurd gondolkodásmóddal és értékrenddel. És a tapasztalatom is az, hogy több olyan ember van, akihez bottal sem nyúlnék a belsője miatt, mint a külseje miatt. Sokatok annyira irritálóan viselkedik és akkora hülyeségeket irkál itt is, hogy viszket a tenyerem.
Tessék, elég ha ilyen a férfi pl a napisz.ron, máris forever alone lesz. És még csak gnómnak sem kell lenni, elég ha pl 10/2.5 ös (odatenném), máris elegendő h egyedül haljon meg.
most az atlagos ferfiakrol volt szo, nem? ez a linkelt ferfi boven atlag alatti, mar nem azert es nem amiatt, mert nem oltonyben es bmw elott feszit, mielott meg keresned az a kifogasokat.
DE ettol fuggetlenul egy csomo ilyesmi ferfinak van parja, hasonlo kinezetu no szemelyeben. nyilvan ha igy nezel ki, nem a babaarcu, modell alkatu fiatal csajokra kell nyomulni, mert jogosan koptatnak le. mindenkinek megvan a sajat katergoriaja es nem artana annyi onkritika, hogy abban keresgeljen part.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!