Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jönnek az itt lévő nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek az itt lévő nők szinte mindig azzal, hogy az itteni férfiaknak nem a külsejükkel van a baj, hanem igénytelenek, mentálisan retardáltak, lelki roncsok, meg insta macákat hajkurásznak, stb? Holott egyik sem igaz.

Figyelt kérdés
Ez olyan, mint az impotencia. Évekig azt mondta majd minden urológus, andrológus, hogy nagyrészint lelki gondok miatt van impotenciája egy férfinak, de a legtöbbi 2 évtizedben, ahogy fejlődött az orvostudomány és műszerek, úgy derült ki, hogy pont fordítva van 30 felett, 10 ből 7 szer inkább fizikai tényezők okozzák a bajt. Ez csak egy példa volt. De ugyanez igaz erre is. Mert nekem a legtöbb sok sok éve szigli pasi ismerősömmel semmi baj nincs, dolgoznak (rendőr, tűzoltó, futár, közgazdász, mindenféle), nem is alacsonyak (170 feletti mind), jól öltöznek, igényesek, mégis elutasítják őket a nők. És a java úgy, szó nélkül, hogy van barátom. Tehát nem a belső miatt, ha 5 mp alatt lezajlik egy folyamat a nő fejében és szó nélkül ezt vágja rá, akkor nehéz azt mondani, hogy mert car a belsője. De az itteni nők mint a papagáj, ezt hajtogatják. Holott 90% ban a külső az oka, ezt látom. ÉS manapság pont elég átlagosan lenni, hogy sok-sok évig ne legyen párod férfiként. Tehát még csak eszméletlen rondának sem kell lenned. Elég ha nem teljesen szimmetrikus az arcod és máris levegőnek néz 10/9 nő. Ha megismer az más, akkor lehet valami ha dúl benned az önbizalom, eszméletlen okos vagy, sok pénzed van (családnak) , nagydumás vagy, akkor össze tudsz szedni nőt baráti társaságban. Csak sok pasinak nincs, vagy olyan van, hogy 10 pasi és 2 nő és arra a két nőre ácsingózik mindenki, azok meg megtehetik, hogy a legjobbat válasszák ki. Szóval nem igazán igazak ezek a lelki tényezők ha a legtöbb nő szó nélkül utasít el. Persze tudom, hogy nem lehet az itteni nőket meggyőzni, mert úgyis azt fogják hajtogatni, amit eddig. Csak leírtam, hogy teljesen igaz, amit gondolnak.
2020. dec. 29. 10:59
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
40%

Csak úgy tudnád meggyőzni őket, ha küldenél nekik egy képet magadról.

A válasz valami ilyesmi lenne (hogy ne bántsanak meg):

"semmi baj nincs veled, de nekem nem jössz be"

Csak mikor 5-10 nőből mind ezt mondja neked, ott már nyilvánvalóvá válik, hogy ronda vagy.

2020. dec. 29. 11:05
 2/42 A kérdező kommentje:

"semmi baj nincs veled, de nekem nem jössz be"

Csak mikor 5-10 nőből mind ezt mondja neked, ott már nyilvánvalóvá válik, hogy ronda vagy.

Fú, ha tudnád hányszor jártam már így pl társkeresőn. Hogy semmi baj nincs veled, majd csak megtalálod a párod, de nem egymást keressük, nem vagy az esetem. És igen, amikor 100 ból 100 ilyet kapsz, akkor elgondolkodsz h ez egy bevett női szokás. Kegyes hazugság. Kiírtam a kérdést persze, de a válasz kb ez lesz, tehát igazad van, értelme ennek semmi. Csak kapok helyette hideget meleget

2020. dec. 29. 11:12
 3/42 anonim ***** válasza:

Ja még ezt hozzátenném, ha valaki veszi a bátorságot, hogy kitegyen magáról egy képet, ott rögtön jön a fika áradat, hogy 10/2-3 vagy, szarul nézel ki stb.

Azt meg csak gondolod, hogy az ismerőseid nem lőnek felé a szintjüknek.

Oké, valamennyire eltérnek az ízléseink, de mégis van egy általános mérce, aminek ha nem felelsz meg, akkor szarban vagy.

2020. dec. 29. 11:17
 4/42 anonim ***** válasza:
90%

Olvasd el, miket írnak ide, akkor rájösz.

Persze emellett még rondák is lehetnek.

2020. dec. 29. 11:21
 5/42 anonim ***** válasza:
85%

"ÉS manapság pont elég átlagosan lenni, hogy sok-sok évig ne legyen párod férfiként."

Mondjad már meg, akkor kivel vannak párban a nők. Csak mert pár kérdéssel lejjebb azt írják, nincs is szingli nő. Minden nőnek jut jóképű pasi? Nos, akkor az az átlag, nem az, amit te annak nevezel.

2020. dec. 29. 11:23
 6/42 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
28%

Azért azt is meg kell nézni, hogy milyenek azok a kapcsolatok... Két részre van itt szakadva a kérdések java része: a férfiak, akik picsognak, hogy nem találnak nőt, pedig elvileg normálisak; és a nők, akik egy olyan kapcsolatban sínylődnek, ahol a férfi nem is dolgozik, élősködik, mi több, alkalomadtán még meg is erőszakolja a csajt, ha kedvet kap hozzá.

A két fél között valamiféle szakadék lehet, ebbe kéne egy pár IFA-nyi földet tölteni, hátha egymásra találnának.

2020. dec. 29. 11:35
 7/42 A kérdező kommentje:
6. Én is ezt látom itt, legtöbb pasi szingli és sír (néha jogosan) h nem talál senkit. Ellenben 10/9 nő aki itt van, sosem sír emiatt, mert vagy bármikor találhat legalább dugópajtit( jobb mint a semmi), a többi meg azon, hogy vajon megcsalja e a párja, vagy miért ír az exének a pasija, vagy felpozott a pasim mit tegyek, de ne mondjátok azt, hogy szakítsak vele...Eszem néha megáll, hogy ennyire kettészakadt volna -e a mezőny.
2020. dec. 29. 11:58
 8/42 A kérdező kommentje:

Mondom szétnézek van e most kint ilyen kérdés, azonnal az első egy megalomániás nő (mondjuk mind ilyen). Akinek nem elég egy középszer pasi.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

Aztán meg csodálkozunk h a legtöbb pasi 60-65 körül meghal, mert a nőért kidolgozta a belét is

2020. dec. 29. 12:02
 9/42 anonim ***** válasza:
79%

" Ellenben 10/9 nő aki itt van, sosem sír emiatt,"

Mert a fiúk lettek a rinyáló nem. SOkkal többet hisztiznek.

"mert a nőért kidolgozta a belét is"

Na persze. Magáért dolgozik. AMúgy a nők is ugyanúgy dolgoznak.

Újabb rinya és hárítás.

Mellesleg pont, hogy a házas férfiak élnek tovább. Nőknél pont fordítva.

2020. dec. 29. 12:16
 10/42 anonim ***** válasza:
68%

#8: A pasik szoktak vénségükre megbolondulni és összeszedni egy lányuk korabeli nőt.

Ezért nincs nőtök, mert csak gyűlölködtök és hárítatok.

Minek neked nő, ha szerinted mind megalomániás?

Tipikusan alátámasztod a kérdésed, hogy neked sem a fejeden, hanem a fejedBEN van a baj. Azért nincs nőd.

2020. dec. 29. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!