Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak 31-40 év közötti férfiak akik ismerkednének?
Gondolom rossz helyen keresek azért ennyire nincs szerencsém
Nem Szeretői téma.
Hol keresed?
Én kb mindenhol látok ilyen férfiakat, az internettől, a munkahelyemen át, az összes lehetséges hobbinál és sportnál.
Pont betöltöttem 3 hónapja a 31-et.
Ismerkednék is, de szép óvatosan.
A korcsoportba tartozó férfiként mondom, hogy egyáltalán nem igaz, amit 5-ös ír.
A haverok, egykorú kollégák maximum 30%-a él házasságban, és sokkal kevesebben "kalandoznak" (ez egy ilyen 10% körüli mennyiség).
Az átlag az vagy párkapcsolatban van, de nem házas, és időről időre előfordul velük, hogy szinglik lesznek, mert 3-4-5 év után vége a kapcsolatnak, vagy szingli egy ideje, mert vége van az előző kapcsolatának, és a többség nem akaszt le rögtön minden ujjára 2 csajt, esetleg már régen szingli.
A társaság legalább 60%-a elérhető jellemzően, és nincs mellette senki
Én is ezt a korosztályt keresem, akik már nem csak dugni akarnak, hanem társat szeretnének és családot.
Néha kezdem elveszíteni a reményt, hogy van még ilyen férfi.
Hol vannak? Mindenhol!
Neked melyik felel meg? Na ez a kérdés.
Mindenhol.
Kb. az összes társkeresőn, kint a való életben, ott vásárol előtted a boltban, ott áll melletted a postán...
Sajnos kevés a jóképű ez a probléma, beleértve saját magamat is.
És súlyos tévedés, hogy a normálisak házasok, erről szakadjunk már le, hogy minden normális életképes 30-40 közötti nő és férfi házas...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!