Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak 31-40 év közötti férfiak akik ismerkednének?
Gondolom rossz helyen keresek azért ennyire nincs szerencsém
Nem Szeretői téma.
19
Nem kell evekig. Semeddig sem kell. De ne legyel tarsfuggo es ne ugralj kapcsolatbol-kapcsolatba.
Elvezd, hogy most egyedul vagy.
Én most COVID alatt ismertem meg egy nőt, egymásnál találkoztunk, megbeszéltük, hogy olyan randit szervezünk ami egy tv műsorban is volt, főzős randit.
Majdnem jól is sikerült de végül semmi nem lett belőle, a csajnak előkerült az 5 macskája, 5 basszki, felugráltak az asztalra én megkértem h inkább tegye egy másik szobába, mert kb azzal a kézzel ért a kajához amivel előtte a macskát simogatta meg basszus komolyan az asztalon mászkált és le sem szedte miközben ettünk...az lett a vége, hogy szerinte gyűlölöm a macskákat kb állatgyűlölő vagyok...
na itt vége is lett :)
23: nálam a társkeresés első szabálya, hogy nem kezdek olyan nővel, aki már a társkeresős fotóin is a kutyájával/macskájával pózol minden esetben.
Semmi bajom a kisállatokkal, imádom a kutyákat, de ugyanezt tapasztaltam egy csomó szinglinél, hogy a kutya/macska kb mindenek előtt áll (őt magát is beleértve), azzal nem tudok kapcsolatot kezdeni.
(régen haragudtam az olyan nőkre, akik leírták, hogy náluk első a kutya/macska és ha nem tetszik, akkor fel is út, le is út, mert nem értettem őket. Ma úgy vagyok vele, hogy hála istennek őszínték, mert tényleg nem egymást keressük. Sajnos valami miatt aki szingli, azoknál ez a kisállat dolog nagyon meg tud borulni egy beteges irányba, a családos állattartók sokkal racionálisabban nézik az állatot, pedig ők is ugyanannyira szeretik)
23 vagyok.
képeken nem volt macska, és csak 1 macskát mondott. De ott 5 volt. De legalább hamar kiderült milyen.
és még a kaja sem kárpótolt mert az is rossz volt :)
27, 28:
félre értitek a helyzetet! Sehol egy jó pasi de nyilván itt nem keres párt, mert nem arra van. A neten amúgy sem. Munkahelyen házinyúl, szórakozóhelyen táncolni van, edzőteremben sportolni, könyvtárban olvasni, utcán gáz ismerkedni, buliba a baránőivel jött :)
Szóval ez nem arról szól hogy felajánljátok magatok, ami egyébként még férfi szemmel is gáz, legalább dobnátok rá egy privátot.
Kep, semmi nelkul tenyleg az.
Ez olyan, mint face en egy allashirdetes ala beirni, hogy "Erdekel"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!