Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak 31-40 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak 31-40 év közötti férfiak akik ismerkednének?

Figyelt kérdés

Gondolom rossz helyen keresek azért ennyire nincs szerencsém

Nem Szeretői téma.

2020. dec. 20. 16:51
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
34%

Hát nem is gyakori jelenség, én is ezt látom. Amúgy ja, hát nyilván, gondolsz amit akarsz, tökre irreleváns. Csak zavar, hogy élőben huszonévesek környékeznek, akiket nem tudok komolyan venni, engem viszont a 30 - 40esek érdekelnének (akik meg foglaltaknak tűnnek).

Elhiszem, hogy ez neked vicces meg hihetetlen, de engem attól még tökre zavar. Valahogy nem is alakul soha olyan helyzet idősebb férfival. Nem tudom, miért lehet ez. A fiatalabbakat lekoptatom, az én korosztályom nem elérhető, az idősebbekkel nem érdekeljük egymást - szép kilátások. A "rekodrom" egyébként +8 év volt. 24 évesen jártam egy 32 évessel egy évig. Se előtte, se utána nem volt idősebb pasim.

2020. dec. 21. 22:32
 42/42 anonim ***** válasza:
49%

Azert akadnak rad a kiscsajok, mert apuci vagy, akinek van mar valamennyi eredmenye.

Ma is vagy harom ilyen part lattam. Kisscsaj beszall apuci autojaba, apuci vesz ezt-azt, neki meg nem kell aggodni semmiert.

Amig, egy akar kora harmincas pasinal igen

2020. dec. 22. 10:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!