Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak 31-40 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak 31-40 év közötti férfiak akik ismerkednének?

Figyelt kérdés

Gondolom rossz helyen keresek azért ennyire nincs szerencsém

Nem Szeretői téma.

2020. dec. 20. 16:51
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
60%

Bár férfi vagyok, de szoktam kapni privátot, amikor valami miatt nőnek gondolnak.

Egy pár ilyen "lovagnak" visszakérdeztem már, hogy komolyan randit akar, amikor csak a következőket nem tudja rólam:

- hány éves vagyok?

- milyen messze élek tőle?

- hogy nézek ki?

- van e páro?

- és végül a legfontosabb, hogy egyáltalán nő vagyok e?

:D)

2020. dec. 20. 21:11
 32/42 anonim ***** válasza:
61%

29-esnek igaza van 🙂

Mindenhol a kifogás megy.

2020. dec. 20. 22:00
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

#15: "Mikor szakítottunk az exbarátnőmmel, akkor gondoltam, hogy milyen könnyű lesz ismerkedni, hiszen ennyi gáz pasas közül nem lesz nehéz kiemelkedni. Elmondom, még egy egyszerű randit is nehéz volt összehozni, közben mindenhol azt hallottam, hogy már annak is örülnének a nők, ha kicsit is normális lenne a férfi (azt hiszem azért nem kicsit vagyok az)..."

Üdv a klubban! Ne magad ostorozd, egyszerűen arról van szó, hogy nem abban a kategóriában vagy te sem, ahol számít az, hogy milyen vagy.

Sajnos ez van, az igények elszálltak, régen elég volt, ha nem olyan voltál, mint Torrente, ma már a nők nem érik be azzal, ha átlagos férfi vagy. Valami extra kell. Nem feltétlenül kigyúrtság, pénz, akármi, amikkel itt jönnek, de valami extrának kell lennie benned, különben észre sem vesznek.

"de a hölgyek akikel randiznánk sem 18 éves topmodellek."

Az teljesen lényegtelen. Akik neked már vállalhatatlanok lennének, ma azok a nők is megtalálják a számításukat, ha kellően élelmesek és talpraesettek.

#18: "Amig a csajnak van pasija, baromi jofej, kedves, erdeklodo es tok jo vele dumalni, netan biztat.

Amint nincs pasija, atvalt egy bunko, passziv stilusba."

Jegyezzétek már meg, hogy ezeknek a nőknek nem kellenétek, csak úgy érzik nincs tétje a dolognak és szórakoznak veletek, mert emberileg esetleg szimpatikusak vagytok. De mikor beüt a sz...r és egyedül maradnak, akkor rettegnek, hogy mit mondjanak, ha be akarod váltani a korábbi ígéretüket és mint a csődbe ment bank, mentik, ami menthető.

Éveket pazaroltam feleslegesen erre, hogy az álmaimat követtem, mert azt hittem jó pasi vagyok és a szerelem majd úgyis jön magától.

Helyette, ha a karrieremre és a vagyonépítésre koncentrálok, akkor ma már minden napra rendelhetnék egy prostituáltat és nem kerülnék általa anyagi csődbe.

De én ostoba, hittem azoknak a nőknek, akik azt mondták, hogy nem a külsőmmel van a gond és próbáltam ezerrel a személyiségemet építeni, miközben lassan már mindenféle jött-ment sutyerák megdugott minden nőt körülöttem, csak nekem nem jött össze semmi.

2020. dec. 21. 02:03
 34/42 anonim ***** válasza:
Akkor sem tudnek prostizni. Ki tudja ki uritett bel elottem.fuj.
2020. dec. 21. 09:00
 35/42 anonim ***** válasza:

#34: Én is ugyanígy érzek, csak tudod ha pénzem van, akkor lehetne "saját prostim", mert a legtöbben olyan fiatal lányok közül kerülnek ki, akiket a cigók behálóznak és etetnek mindenféle kamuval, hogy majd mennyire jól fognak belőle élni, Gucci táska meg luxus, rászoktatják őt a kokainra, aminek 30-40 ezer grammja, a luxusélethez is könnyű hozzászokni, hogy a szép, Dunára néző, panorámás albérletéért fizet havi 300-400 ezret és utána már benne van a mókuskerékben, hogy fenn kell tartania ezt az életszínvonalat. Aztán elkezd spórolni itt-ott, ahol nem látszik. A kokaint olcsóbbra cseréli, amitől szétmennek a fogai, azt megcsináltatni drága, de nem is a pénz miatt, hanem mert idő, addig nem tud dolgozni és szépen csúszik lefelé.

A minden napra egy prosti szimbolikus volt, hogy akár azt is megtehetném. De ha néznék ki valahogy, akkor előbb-utóbb találhatnék valami butuska sugar babyt, aki belém szeret. Kapna havi félmilliót, azért már simán lakna velem és én irányítanék, mert amint rájönnék, hogy meg akar csalni, jönne a következő és ő bukna nagyobbat (havi félmillió + ingyen lakhatás), utánam meg már lehet, hogy ilyen ajánlattal csak egy perverz öreg bácsit találna, mert sajnos hiába van nagyon sok magányos férfi, de gazdag férfiből jóval kevesebb van, mint olyan nőből, aki a puncijából akar élni.

2020. dec. 21. 18:44
 36/42 anonim ***** válasza:
Istenem 35-ös. Te olyan sötét vagy, hogy az már félelmetes.
2020. dec. 21. 18:47
 37/42 anonim ***** válasza:

Én sem találom őket, bár nem is lógok társkeresőn, "csak" élőben nézelődök, és... igazából vagy nekem nincs szemem ahhoz, hogy észervegyem, akivel érdekesek lehetnénk egymásnak, vagy csak olyat szúrok ki, akiről hipp - hopp kiderül, hogy foglalt, és akkor gyorsan elszégyellem magam és visszavonulót fújok. Ez a maszkabálos időszak is elég furcsa helyzeteket idéz elő, hogyan tetsszen meg valaki, ha nem látom a fél arcát (és viszont)? :)

Szóval megvan a "célvakság" nálam is, érdekes amiket írtok, hogy pedig ott vagytok és milyen sokan vagytok. 39N

2020. dec. 21. 18:58
 38/42 anonim ***** válasza:

37: ennyi idősen inkább az 50-ket kellene keresned...

Tudod, ahogy 16 évesen kerested az egyetemistákat, aztán a dolgozó pasikat, mert érett, felnőtt férfi kellett, úgy most sem a 40 évesekre kell kacsintgatnod ennyi idősen ;)

2020. dec. 21. 21:24
 39/42 anonim ***** válasza:
38 Mindig velem egykorú pasijaim voltak - bocs :D (#37 vagyok)
2020. dec. 21. 21:34
 40/42 anonim ***** válasza:

Minden nő ezt mondja most a korosztályomban... de valami miatt az elmúlt 20+ évben mégis azt hallgattam, hogy "a korosztályomnál érettebb nő vagyok, nekem komoly férfi kell"

36-38 éves korukban kezdtek hirtelen az ismerős csajok a saját korosztályukban keresgélni. De nyilván te kivétel vagy, meg mindenki más is persze ;)

2020. dec. 21. 21:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!