Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak 31-40 év közötti férfiak akik ismerkednének?
Gondolom rossz helyen keresek azért ennyire nincs szerencsém
Nem Szeretői téma.
Van igazából szükséged férfire?
Lezártad az exeddel?
Az a gond, hogy ennek a korosztálynak egy része nem látszik a nők számára.
Nem véletlen gondolják a nők, hogy vagy házasok, vagy csak dugni akarnak, mert a tényleg jó partik pont ebbe a két csoportba tartoznak.
Vagy egy nő már lecsapott rájuk, és elvetette magát évekkel ezelőtt, vagy eszük ágában sincs megállapodni, szállnak virágról virágra, és gond nélkül találnak másnap is új csajt ehhez.
A gond az, hogy a férfiak maximum pár százaléka tartozik ebbe az igazán jó parti kategóriába.
A maradék viszont olyan, mintha nem is létezne, így aztán terjed a legenda, hogy mindegyik házas/csapodár.
Pedig az átlag férfiak jó része ha akarna sem tudna csapodár lenni, mert örül, ha végre groundol egy kapcsolatot, arról álmodni sem tud, hogy minden héten 2 nőt befűzzön (nem is álmodik, mert kb ismeretlen ez az életforma) és persze, az átlagosak között is van aki már házas, de messze nem az összes.
Egyébként az sem igaz, hogy ezek a férfiak senkinek nem tűnnek fel. Nem kevés nőismerősöm van folyamatosna ilyen férfiakkal kapcsolatban, vagy ment hozzá gond nélkül ilyen férfihez, elkerülve azt, hogy a legjobb 1-2%-ból vagy nem kap meg férfit, vagy csak egy estére. Na ők azok, akik nem nyafiznak, hogy sehol egy épkézláb pasas.
11: az elmúlt 12 évből majdnem 10-et kapcsolatban voltam (2 nővel), majd jött több mint 2 év szingliség.
Mindig azt hallgatta a barátnőm az ismerős csajoktól, hogy milyen mázlista, hogy van egy normális párja, hogy ők sehol nem találnak ilyet, ahogy mesélték a randikat, vagy kujonokat fogtak ki, vagy gázabbál gázabb férfiakat.
Mikor szakítottunk az exbarátnőmmel, akkor gondoltam, hogy milyen könnyű lesz ismerkedni, hiszen ennyi gáz pasas közül nem lesz nehéz kiemelkedni. Elmondom, még egy egyszerű randit is nehéz volt összehozni, közben mindenhol azt hallottam, hogy már annak is örülnének a nők, ha kicsit is normális lenne a férfi (azt hiszem azért nem kicsit vagyok az)...
És ezt egyáltalában nem egyedül élem így át. Rengeteg kollégám, haverom jár hasonló cipőben. Nyilván egyikünk sem az a férfi, aki belép egy szobába, és rögtön 5 nő kezd el fészkelődni, hogy felhívja magára a figyelmünket, de a hölgyek akikel randiznánk sem 18 éves topmodellek.
11.
Nincs sok hatra, szerintem ezt a kis idot toltsd magaddal, elvezd, hogy most massal vagy elfoglalva, emeszd a volt kapcsolatot stb.
Nem kell par honap utan egybol egy masikba ugrani.
Van amiben igaza van....
Amíg kapcsolatban vagy addig sokan szeretnének téged, sokan mondják, hogy egy ilyen jó pasi kellene nekik is, milyen szerencsés ez a csaj, hogy ilyen barátja van...
Aztán amikor egyedül maradsz a kutyának sem kellesz...azok a nők mind elfordulnak..
17.
Forditva tapasztalom.
Amig a csajnak van pasija, baromi jofej, kedves, erdeklodo es tok jo vele dumalni, netan biztat.
Amint nincs pasija, atvalt egy bunko, passziv stilusba.
Már abban a pillanatban túl voltam az exemen, olyat tett ami miatt azonnal megutáltam.
Nem tervezek évekig cölibátusban élni,befordulni. Vártam hogy majd csinálhatok programokat végre de ugye a Covid miatt ez kitudja meddig nem opció.
Egyébként a kedvencem, hogy hűséges, olyan férfit akarnak a nők, aki nem csapodár. De mellette a randizás során vegye le a lábáról, kezeményezzen profi módon, legyen végig nagyon ügyes, vegye le a lábáról.
Mindig felmerül benne, hogy aki mondjuk 10 év alatt 2-3 barátnővel volt együtt, az mikor, és hol lesz randi guru?
És utána miért csodálkoznak, ha a zseniálisan ismerkedős pasasról kiderül, hogy ő meg azt tanulta az elmúlt 10 év alatt, és hetente randizott annyit mint egy átlag férfi egész életében.
Utána persze jön a megállapítás, hogy a férfiak csak kalandoznak :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!