Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy Berki Kriaztián féle alfahím (most a jellemét ne vegyük figyelembe, de kigyúrt, magas, jól öltözött, pénzes pasas, okjetíve 10/8 kategória, ha bejön vkinek, ha nem) bepróbálkozik egy szép arcú, de molett (így csak 10/5-ös lesz) nőnél, akkor..?
Figyelt kérdés
Akkor ha a nő elutasítja, akkor jogosan oltja, ordítja le a pasas a nőt a sárga földig, hogy mit képzel, hogy el meri utasítani, amikor a nő molett, nem foglalkozik a testével és ezáltal sehol sincs a pasihoz képest külsőleg? Mert én ilyen vagyok, átlagos fej, de van lakásom, jó autóm, 188 cm, sportos test és nem igazán tudom jó néven venni (de nem ordítozok vele, nem sértem halálra), ha egy nekem tetsző fejű de túlsúlypos nő elutasít, mert igenis megtisztelve kellene éreznie magát, hogy egy jó pasi ránézett.2020. dec. 12. 18:06
41/45 anonim válasza:
#21 na ezzel 1000%-ban egyet értek!
Álom válna valóra.
Az egy dolog, hogy jóképű, de még tiszta szívű is🥰
43/45 anonim válasza:
"z ilyen vasalt heréjű kigyúrt, pénzes macsókat akkor is imádják a nők,"
Nem A NŐK, hanem vannak olyan nők. Hatalmas nagy különbség. Te meg a három diploma! Segghülye vagy.
44/45 A kérdező kommentje:
2 es és 3 as diplomák voltak :D
2020. dec. 13. 17:05
45/45 anonim válasza:
Én telt Nő vagyok, de ha ezzel a stilussal kozeledsz felem, akárhlgy nézel ki, úgy elutasitalak, hogy csak igy csattan. És rohadtul de tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy a telt Nőknek alacsonyabbak az igényeik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!