Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy Berki Kriaztián féle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy Berki Kriaztián féle alfahím (most a jellemét ne vegyük figyelembe, de kigyúrt, magas, jól öltözött, pénzes pasas, okjetíve 10/8 kategória, ha bejön vkinek, ha nem) bepróbálkozik egy szép arcú, de molett (így csak 10/5-ös lesz) nőnél, akkor..?

Figyelt kérdés
Akkor ha a nő elutasítja, akkor jogosan oltja, ordítja le a pasas a nőt a sárga földig, hogy mit képzel, hogy el meri utasítani, amikor a nő molett, nem foglalkozik a testével és ezáltal sehol sincs a pasihoz képest külsőleg? Mert én ilyen vagyok, átlagos fej, de van lakásom, jó autóm, 188 cm, sportos test és nem igazán tudom jó néven venni (de nem ordítozok vele, nem sértem halálra), ha egy nekem tetsző fejű de túlsúlypos nő elutasít, mert igenis megtisztelve kellene éreznie magát, hogy egy jó pasi ránézett.
2020. dec. 12. 18:06
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van! Én meg vagyok tisztelve, hogy olvashattam a kérdésed.
2020. dec. 12. 18:08
 2/45 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. dec. 12. 18:11
 3/45 anonim ***** válasza:
98%
Berki soha nem volt 10/8 as külsőre.örülhet ha kap egy 4 est
2020. dec. 12. 18:12
 4/45 anonim ***** válasza:
94%
tudod nem mindenki a pénzbe méri a jópasiságot.vszeg ronda vagy.meg beképzelt.és még ő örüljön?
2020. dec. 12. 18:13
 5/45 A kérdező kommentje:

Berki soha nem volt 10/8 as külsőre.örülhet ha kap egy 4 est

Hát persze, Kvázimódó akkor a 10/8-as. Megáll az eszem, ekkora marhán mint te.

2020. dec. 12. 18:17
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy marha.szerinted mi szép ezen a kopasz majmon?nézd már meg az arcát.ostoba és csunya is mellé.még pasinak se 10/8 as nem hogy külsőre.
2020. dec. 12. 18:18
 7/45 A kérdező kommentje:

tudod nem mindenki a pénzbe méri a jópasiságot.vszeg ronda vagy.meg beképzelt.és még ő örüljön?

Ha egy tehetős, sportos jópasi rénéz, akkor igenis örüljön. Vegye pozitívan és megtiszteltetésként ezt.

2020. dec. 12. 18:18
 8/45 A kérdező kommentje:
Hülye, 40 éves, 40 évesen 10/9 pasi ős vagy kopasz/odó. Alig találsz olyat, akinek normális a haja. Ehhez viszonyítsd!
2020. dec. 12. 18:19
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
Imádom ezt az oldalt, ahol modellekre és szépségkirálynőkre rávágják, hogy "tökátlag", Berki Krisztiánt meg 10-ből 8-ra írják :'D
2020. dec. 12. 18:21
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

1. Berki Krisztián messze van a jó pasitól. Arcra minden, csak nem jóképű, a teste pedig túl lett tolva, hidd el a legtöbb nőnek nem ez jön be..

2. Az, hogy valaki molett nem jelenti azt, hogy nem figyel magára. Sok molettebb nő odafigyel az étkezésére és sportol is.

3. Egy érett férfi nem olt le senki a sárga földig még akkor sem, ha sértve érzi magát

4. Szerencsére nem mindenki olyan felszínes, mint te

5. Senkinem sem kell magát megtisztelve éreznie, hogy leszólítottad.

6. Lehet ő érzi magát sértve, hogy egy ekkora tahó bepróbálkozott nála.

Sajnálom, hogy meg lett sértve az egód, szar lehet, amikor egy (szerinted) alacsonyabb kategóriás nő is kikosaraz és gyakorira kell jönnöd egy kis megerősítésért. Nem baj, majd a sokadik pofára esés után talán átértékeled magadban a dolgokat.

2020. dec. 12. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!