Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy Berki Kriaztián féle alfahím (most a jellemét ne vegyük figyelembe, de kigyúrt, magas, jól öltözött, pénzes pasas, okjetíve 10/8 kategória, ha bejön vkinek, ha nem) bepróbálkozik egy szép arcú, de molett (így csak 10/5-ös lesz) nőnél, akkor..?
Eloszor azon gondolkoztam, hogy a kerdezo az “alfahim” kategoriaval kapcsolatban miert nem ejt szot az intelligenciarol.
Aztan a valaszait olvasgatva megvilagosodtam: szerintem nem is ismeri ezt a fogalmat. (Mint ahogy a peldakepe sem.)
Kerdezo, olyan egyszeru vagy, hogy hozzad kepest egy pafrany is szupernovakent vilagit....
Hagyjatok ra, nyilvan az o adottsagaival olyan... khm... egyszerubb korokben mozog, ahol a kigyurt, magamutogato macso a ferfiideal, igy nem csoda, ha ezt hiszi, hogy ez a vilag egeszere igaz.
Ha kilepunk a kocsma/konditerem/szoli vilagabol, es korbenezunk egy egyetemen, vagy epp ertelmisegi, kepzettebb korokben nyilvan szerepelne az intelligencia is egy ferfi alapelvarasai kozott. :)
Régen nekem is írtak ilyesmi stílusú gyökerek, akiket visszautasítottam, ès ők is jelezték, hogy örülnöm kellene, hogy egy ilyen jópasi akar tőlem valamit. Sőt, még le is dagadtoztak.
Az a legjobb ezekben, hogy azt hiszik, el tudják venni az önbizalmat ilyen beszólásokkal, és te mégis közlöd, hogy köszönöd a véleményt, ettől te nem lettél kevésbé jónő, és rendületlen önbizalommal kommunikàlsz tovább, lekarmolja őket az idegbaj, hogy ők rosszul érzik magukat miattad, fordítva pedig nem jött össze :D
Sőt, nekem olyan is volt, aki ezek után hangnemet váltott, hogy normálisan is ismerkedne. Nevetve elköszöntem:))
A felsőbb körökben ki a 10/10 férfiideál?
Az MLM-es majomgyerekek, vasalt öltönyben, zselézett hajjal és akkora órával ami beillene falinak is? Legeslegjobb esetben az apuci pénzén ügyvédi / orvosi diplomát szerzett selyemfiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!