Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy Berki Kriaztián féle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy Berki Kriaztián féle alfahím (most a jellemét ne vegyük figyelembe, de kigyúrt, magas, jól öltözött, pénzes pasas, okjetíve 10/8 kategória, ha bejön vkinek, ha nem) bepróbálkozik egy szép arcú, de molett (így csak 10/5-ös lesz) nőnél, akkor..?

Figyelt kérdés
Akkor ha a nő elutasítja, akkor jogosan oltja, ordítja le a pasas a nőt a sárga földig, hogy mit képzel, hogy el meri utasítani, amikor a nő molett, nem foglalkozik a testével és ezáltal sehol sincs a pasihoz képest külsőleg? Mert én ilyen vagyok, átlagos fej, de van lakásom, jó autóm, 188 cm, sportos test és nem igazán tudom jó néven venni (de nem ordítozok vele, nem sértem halálra), ha egy nekem tetsző fejű de túlsúlypos nő elutasít, mert igenis megtisztelve kellene éreznie magát, hogy egy jó pasi ránézett.
2020. dec. 12. 18:06
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
9%
Azt amúgy érdemes megnézni, hány dagadt nő posztol büszkén instára / FB-ra. Eből le lehet szűrni, hogy ők szépnek gondolják magukat (túlzottan is)
2020. dec. 12. 22:53
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor azon gondolkoztam, hogy a kerdezo az “alfahim” kategoriaval kapcsolatban miert nem ejt szot az intelligenciarol.

Aztan a valaszait olvasgatva megvilagosodtam: szerintem nem is ismeri ezt a fogalmat. (Mint ahogy a peldakepe sem.)

Kerdezo, olyan egyszeru vagy, hogy hozzad kepest egy pafrany is szupernovakent vilagit....

2020. dec. 12. 23:01
 33/45 A kérdező kommentje:
Mert manapság a nőknek az alfahím nem okos, hanem kigyúrt, magamutogató macsó, aki még pénzes is, +magabiztos.
2020. dec. 12. 23:26
 34/45 anonim ***** válasza:
97%
Te nagyon el vagy tévedve barátom. Ez maximum az aranyásóknak meg a tiniribiknek alfahím, a NŐKNEK baromira nem ezek a szempontok dominálnak...
2020. dec. 13. 00:08
 35/45 anonim ***** válasza:

33

Nekem marhára nem. :D

2020. dec. 13. 01:08
 36/45 anonim ***** válasza:
92%

Hagyjatok ra, nyilvan az o adottsagaival olyan... khm... egyszerubb korokben mozog, ahol a kigyurt, magamutogato macso a ferfiideal, igy nem csoda, ha ezt hiszi, hogy ez a vilag egeszere igaz.

Ha kilepunk a kocsma/konditerem/szoli vilagabol, es korbenezunk egy egyetemen, vagy epp ertelmisegi, kepzettebb korokben nyilvan szerepelne az intelligencia is egy ferfi alapelvarasai kozott. :)

2020. dec. 13. 01:52
 37/45 anonim ***** válasza:
80%

Régen nekem is írtak ilyesmi stílusú gyökerek, akiket visszautasítottam, ès ők is jelezték, hogy örülnöm kellene, hogy egy ilyen jópasi akar tőlem valamit. Sőt, még le is dagadtoztak.

Az a legjobb ezekben, hogy azt hiszik, el tudják venni az önbizalmat ilyen beszólásokkal, és te mégis közlöd, hogy köszönöd a véleményt, ettől te nem lettél kevésbé jónő, és rendületlen önbizalommal kommunikàlsz tovább, lekarmolja őket az idegbaj, hogy ők rosszul érzik magukat miattad, fordítva pedig nem jött össze :D

Sőt, nekem olyan is volt, aki ezek után hangnemet váltott, hogy normálisan is ismerkedne. Nevetve elköszöntem:))

2020. dec. 13. 09:14
 38/45 anonim ***** válasza:
0%

A felsőbb körökben ki a 10/10 férfiideál?

Az MLM-es majomgyerekek, vasalt öltönyben, zselézett hajjal és akkora órával ami beillene falinak is? Legeslegjobb esetben az apuci pénzén ügyvédi / orvosi diplomát szerzett selyemfiúk.

2020. dec. 13. 10:31
 39/45 A kérdező kommentje:
Van nekem is 3 diplomám, első kettő állami. A 3. az fizetős volt, és kb az utolsó arról szólt, hogy együtt mentünk az államisokkal és ha nem ment, nem tanultál, akkor fel kellett írni a lapra, hogy te fizetősön vagy (gazdaság) és meg tudja adni a tanár a kettest. Szóval sok helyen van ilyen kedves utolsó. Bár az orvosi szerintem fizetősön is bivalykemény, jogi az nem (van tucat jogász ismerősöm, buták, csak magolni tudtak jól). És igen, sok helyen a 10/10 az ilyen agyatlan selyemfiú. Azért írtam Berkit, mert z ilyen vasalt heréjű kigyúrt, pénzes macsókat akkor is imádják a nők, ha itt lehúzzák (gykn mindenkit).
2020. dec. 13. 10:55
 40/45 anonim ***** válasza:
84%
Szernencse, hogy ilyen jól ismered a nőket. Azért mert te csak a felszínes nőket tudod bevonzani, mivel te magad is az vagy, az nem azt jelenti, hogy azt is tudod, egy intelligens nőnek mi kell. Honnan is tudhatnád, úgy sejtem messziről elkerülnek.
2020. dec. 13. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!