Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy Berki Kriaztián féle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy Berki Kriaztián féle alfahím (most a jellemét ne vegyük figyelembe, de kigyúrt, magas, jól öltözött, pénzes pasas, okjetíve 10/8 kategória, ha bejön vkinek, ha nem) bepróbálkozik egy szép arcú, de molett (így csak 10/5-ös lesz) nőnél, akkor..?

Figyelt kérdés
Akkor ha a nő elutasítja, akkor jogosan oltja, ordítja le a pasas a nőt a sárga földig, hogy mit képzel, hogy el meri utasítani, amikor a nő molett, nem foglalkozik a testével és ezáltal sehol sincs a pasihoz képest külsőleg? Mert én ilyen vagyok, átlagos fej, de van lakásom, jó autóm, 188 cm, sportos test és nem igazán tudom jó néven venni (de nem ordítozok vele, nem sértem halálra), ha egy nekem tetsző fejű de túlsúlypos nő elutasít, mert igenis megtisztelve kellene éreznie magát, hogy egy jó pasi ránézett.
2020. dec. 12. 18:06
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=90LOXgTMHgc

A kiscsaj is, aki férjnél van, simán pár mondandónál igenezett, lazán megkaphatta volna azt is a Berki. Lehet meg is volt neki.

2020. dec. 12. 18:28
 12/45 anonim ***** válasza:
98%
Semmilyen következtetést nem vonunk le abból, hogy Berki ennyire tetszik, a nőket meg ennyire leszólod....De ne aggódj, nem ítélkezünk!
2020. dec. 12. 18:29
 13/45 anonim ***** válasza:
98%
Szar lehet ilyen hülyének lenni kérdező :D
2020. dec. 12. 18:34
 14/45 A kérdező kommentje:
mi van?
2020. dec. 12. 18:37
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Hülyegyerek! Az utasít vissza aki akar, kinézettől függetlenül.

Ha pedig annyi ész szorult beléd, mint a Berkibe (ilyen iromány után, még taláűn annyi sem), ne csodálkozz, hogy a nem teljesen ostaba nők elhajtanak a pitsába.

2020. dec. 12. 18:38
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
#3: ostbább vagy, mint gondoltam. AZ iróniát sem érted :D
2020. dec. 12. 18:39
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
vagyis #2, nem #3
2020. dec. 12. 18:40
 18/45 anonim ***** válasza:
98%

Nekem Berki az undorító kategória. Nem a jelleme miatt, kizárólag külsőre is taszít. Ahogy Vin Diesel is. Előbb feküdnék le egy nyüzüge, szemüveges kockával.

És ha merne valaki ezért egy büdös, árva szót is szólni, nem hunyászkodnék meg egy pillanatra sem, visszakapná 100x-osan.

2020. dec. 12. 18:48
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
A világon annyi pasi van, akit felhozhattál volna példának.Akik tényleg 10/10-es kategóriába vannak, és még személyiségre is teljesen normálisak. Ehelyett te a Berkivel példálozol...És nem hiszed el, hogy egy normális férfi nem akar olyan lenni, mint ő, egy normális nő pedig nem áll le az ilyen pasikkal. Mű izmai vannak, nem jóképű, nem okos, de legalább egy hatalmas s*ggfej. Minden nő álma egy ilyen pasi.. Elég rossz úton haladsz te is kedves kérdező.
2020. dec. 12. 18:57
 20/45 anonim ***** válasza:
35%

Berki Krisztián, Krisztián Berki...

Van még valaki rajtam kívül akinek ez a nóta jár most a fejében? :)

2020. dec. 12. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!