Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy Berki Kriaztián féle alfahím (most a jellemét ne vegyük figyelembe, de kigyúrt, magas, jól öltözött, pénzes pasas, okjetíve 10/8 kategória, ha bejön vkinek, ha nem) bepróbálkozik egy szép arcú, de molett (így csak 10/5-ös lesz) nőnél, akkor..?
Nekem inkább Keanu Reeves az alfahím, és rohadtul agy megtiszteltetés lenne, ha megszólít.
De Berkit röhögve hajtanám el a pichába.
Berki Krisztián?
Most komolyan?
10/8?
Hányás kategória
Nah jó a lógó hasü szőröshátú 50-esek lejjebb vannak.
De egyszerűen az a jellem...
Jesszus
Ilyen példaképpel nem csoda, ha elhajtottak.
A beképzelt pasikat senki sem szereti.. max ha celeb.. de akkor is a státuszért vannak oda.
:Átlagos nő vagyok
Saját tehermentes házzal, amit nem örököltem
Autóval./
Soha senkiől nem érezném megtisztelve magam, csak amiatt mert nőként szóbaállt velem.
Nekem az ilyesfélék tetszenek.. a párom szinte teljesen így néz ki egyébkènt
"hogy mit képzel, hogy el meri utasítani,"
Kimenő van a diliházból?
A sportoló Berkiről, vagy a celeb Berkiről beszélünk? Gondolom utóbbiról, elnézve a kérdező stílusàt...
Berki nem nagy szàm. Volt "szerencsém" mögötte àllni a Westend egyik üzletében a pénztàrnàl egy éve. 2D-ben sem egy nagy szàm, de 3D ben... Magas. És? Mondjuk nàlam az sem szempont. A kopaszsàg engem nem zavar, van, akinek jól àll. Viszont ő szàmomra nem jóképű, nem jól öltözött (feszül rajta méretekkel kisebb ing), és nem is kigyúrt (ami rajta van, arról legkevésbé az edzés jut az eszembe). Én nem lettem csatakos tőle, de lehet, hogy az én ízlésem sz@r...
A kocsi nekem nem létkérdés. Pàromnak sem. Igaz, neki jogsija sincs. Kb. 70 kg vasàggyal.
Molett vagyok, van önbecsülésem. Rendszeresen edzem, futok. A hormonok beleszólnak abba, hogy hogyan nézek ki, ennyit arról, milyen valakinek az életstílusa. Nem bànom, hogy egy Berkinek nem vagyok az esete, jók nekem az àtlagos, kedves pasik! :) Berkit meghagyom màsnak!
Egy egyébként reális kérdést elszúrtál egy tökéletesen szar példával. Berkit utálja mindenki, nem is egy szépségideál.
A kérdés annyiban reális, h a molett, telt nők bebeszélik maguknak (bebeszélte a média), h ez ilyen, ők erről nem is tehetnek, de ha igen, akkor is ők így is gyönyörűek, egy molett nő is lehet 10/10. Ami hibáik nekik vannak, azok nem hibák, hanem ők attól egyediek. NEM. A NAGY BÜDÖS LÓ***** Az pont olyan, mint hogy valakinek épp szép az arca, bőre, szeme, dús a haja, etc.
Bírom amikor már-már dagadt nőismerőseim úgy fikázzák a pasikat, mintha ők 3 bikinimárkának lennének a reklámarcai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!