Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nézi le a fizikai munkásokat, amikor manapság egy szakmunkás sokkal jobban keres a legtöbb diplomásnál?
Az ilyen kérdések alatt azt nem értem, hogy ti minek akartok diplomás párt? Ha már úgyis elkönyveltétek pénzéhesnek, nagyképűnek és minden rossznak a többszázezer lányt látatlanul és el is hiszitek, akkor nem jobb, hogy ilyen csúnya gonosz emberek nem jönnek össze veletek?
A másik meg, hogy pontosan ti vagytok azok, akik végzettség alapján ítéltek. Diplomás = nagyképű, pénzéhes, buta ésatöbbi. Ez nem tartozik a felszínességbe, csak ha valaki magához hasonlót akar.
#61, #62: talan mert mondjuk arra a szakra szeretne jarni? Nem mellesleg irtam, hogy nen erdekelt a vegzettsege. Amugy meg a munkajahoz kell, mert eloleptettek es plusz penzt is kapna erte. Egyebkent is szerett volna meg tanulni, csak a szulei mondtak, hogy nincs ra penz...
Szerintem nalatok a munkatokon/vegzettsegeteken kivul van problema, meghozza a fejetekben.
Szerintem amit nem látnak a "nem diplomások" gyakran, hogy amikor egy diplomás leírja azt, hogy nem igazán tartja valószínűnek, hogy összejönne egy nem diplomással, akkor ezt azért teszi, mert általában még nagyon sokan vannak a "nem jönnék össze vele" listán.
De nem azért, mert lenézem őket, hanem mert pl. tudom, hogy nincs elég EQ-m türelmem és energiám együtt élni valakivel, aki másképp gondolkodik, mint én.
Ezért nem jönnék össze:
1. Művésszel
2. Jogásszal
3. Olyan közgazdásszal, akinek vállalkozása van
4. Nagyon gazdag orvossal
5. Olyan diplomát szerzővel, amiből nem lehet megélni (mert túl racionális vagyok, ha mellettem akarna ennyire irracionális dolgot csinálni, akkor tuti veszekednénk)
6. A turizmus-vendéglátóssal
7. Vállalkozóval vagy cégvezetővel
Kb. aki marad, azok a műszaki beállítottságúak, az alkalmazottként dolgozó közgazdászok, a pszichológusok, tanárok, biológia irányban lévők, a segítő munkát végzők (akiknek gyakran minimálbéres a fizetésük), az ápolók, gyógytornászok és az orvosok.
Nem azért, mert lenézném, mondjuk a jogászokat, meg a kórház igazgatókat, hanem, mert az értékrendünk, szokásrendszerük nem fog stimmelni. Egy vállalkozó, kórházigazgató legfontosabb feladata, hogy kapcsolatokat építsen. Amiben nem tudnék segíteni, viszont neki meg sok időbe kerülne, folyamatos konfliktus lenne valószínűleg.
Egy szakmunkás kommunikációjában teljesen más mintákat követ, mint amit otthon megszoktam. Lehet, hogy fél év múlva zokogva menekülnék haza családon belül erőszak miatt, miközben neki meg fel sem tűnik, hogy összevesztünk. Azt gondolom, hogy két magas EQ-val rendelkező ember együtt tud élni és leküzdeni ezeket a nehézségeket, de én nem vagyok alkalmas rá.
Volt olyan párom, aki nem tudta, hogy hogyan kell viselkedni a szülőkkel. Pl. teljesen el volt veszve, mikor elmentünk étterembe a családdal és mikor apum kihúzta a széket anyumnak, akkor a párom leült rá. Amikor meg felhoztam, akkor ki volt akadva, hogy a családom miért ennyire sznob (nekünk nem sznob, hanem természetes), az ember a párkapcsolatában azt szeretné megélni, hogy elfogadják olyannak amilyen és számíthat a párjára, nem a folyamatos konfliktusokat a legkisebb természetes dolog esetén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!