Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nézi le a fizikai munkásokat, amikor manapság egy szakmunkás sokkal jobban keres a legtöbb diplomásnál?
Figyelt kérdés
Havi 1 millió forintot megkeres pl egy kőműves vagy egy villanyszerelő2020. nov. 28. 15:35
31/66 anonim válasza:
Kerdes mikyen diploma. Mert ha az a diploma netto 200 alatti koztisztviselot eredmenyez, akkor a nők nem fogják emberszámba venni.
33/66 anonim válasza:
"akkor a nők nem fogják emberszámba venni."
Az orvosnők, a pénzügyi vezetőnők, jogásznők, az énektanárnők, a szakácsnők, a mosogatónők, vagy milyen nők?
A nők és a férfiak nem egy homogén massza.
34/66 anonim válasza:
Szerintem becsülendő, ha a férfi fizikai munkát végez.
A mostani selyemfiúkból nem gondolnám, hogy sokan eltudnák végezni azt a munkát.
35/66 anonim válasza:
Egyik barátnőm mondása: "A pasim vagy tudja megcsinálni a csapot, vagy tudja kifizetni a szerelőt!"
36/66 anonim válasza:
Nagy baj ha egy csapot nem tud megcsinalni. Burkolni, na az más
37/66 lizzi77 válasza:
Én pl. imádom, ha egy pasi az ezermester-kategória.Én inkább elméleti ember vagyok, bár kertészkedni azt szeretek, meg az egyszerűbb műszaki dolgokat is megoldom, és nem hoz zavarba mondjuk egy operációs rendszer telepítése sem. De mivel apám névleg villanyszerelő volt ugyan, de mindenki jobban járt, ha nem ment elektromos dolgok közelébe, valamiféle csodálat alakult ki bennem az olyan emberek iránt , akik jók a fizikai szakmájukban.Plusz azért nekem jobban bejön egy kőműves vagy ács széles válla, még akkor is ha van egy kis hasa mondjuk.Persze az is kell, hogy széles látóköre legyen, legyen tájékozott, nyitott a világra, ne a "letoltuk a 8 órát, akkor mehetünk piálni a kocsmába"-típus legyen.
38/66 anonim válasza:
Nem értem egyébként ezeket az állandó fizikai munka kontra diplomás felvetéseket, mivel az utcánkban pl. mindenkinek van felesége, párja, ha szakmunkás, ha diplomás, de még a 8 általánost végzetteknek is.
40/66 anonim válasza:
Ez egy buta ostoba vita.
Egyik nélkül nincs meg a másik!
Szakmunkás nélkül, nincs épület nincs iroda, nincs számítógép mert nincsenek gyárak, nicns telefon, nincs egy szék ahová leülj, nincs egy autó amibe beülj.....fordítva pedig nincs aki megtervezze , vagy pénzt adjon. stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!