Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nézi le a fizikai munkásokat, amikor manapság egy szakmunkás sokkal jobban keres a legtöbb diplomásnál?
52.-nek.
Az, hogy esélyt sem adsz a pasinak, ha nincs papírja.
55.-nek.
Miről beszélgess velük? Miért, egy IT diplomás kockával, vagy egy általános iskolai tanító sráccal miről?
Irt itt par no, hogy ha van diplomajuk, inkabb a szakmunkas ferfiak nezik le oket. Hat en is beallnek a sorba. Sosem ugy ismerkedtem, hogy erdekel valakinek a vegzettsege. Ha megtalalja a szamitasait es megtud elni a fizetesebol, mellette szereti a munkajat, akkor az becsulendo.
Ehhez kepest folyton kaptam az ivet, hogy minek turizmust tanulni az egyetemen? A pincernek nem kell diploma?:D Meg o szerinte mennyire nagykepuek a diplomas nok. Masoktol meg azt kaptam meg, hogy mesterre ne is menjek, az fszsag es szuljek helyette gyereket...
A vegen talaltam egy tunderi sracot, aki bar az elejen meglepodott, hogy o videki es erettsegi+technikuma van es mit akarok en tole, de ezt egyebkent sose hanytorgatta a szememre. Lett egy nagyo jol fizeto allasom, amit a diplomanak koszonhetoen kaptam. Jelenleg konyvelonek tanulok, a parom tamogat, en meg ot abban, hogy jovore villamosmernokire jarjon.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!