Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért nézi le a fizikai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért nézi le a fizikai munkásokat, amikor manapság egy szakmunkás sokkal jobban keres a legtöbb diplomásnál?

Figyelt kérdés
Havi 1 millió forintot megkeres pl egy kőműves vagy egy villanyszerelő

2020. nov. 28. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
36%

19.-nek.

A 150 forintos párizsira is van. De ugye az nem sertéskaraj, pláne nem szarvasbélszín.

Vagy érthetőbben: Moslékos vödörrel is lehet tüzet oltani.

2020. nov. 28. 16:25
 22/66 anonim ***** válasza:
82%

Azért nem szeretnék nem diplomás pasival járni, mert teljesen másképp látja a világot.

Például nem akarom folyton azt bizonygatni neki, hogy miért kell a gyerekeknek diploma akkor is, ha utána elmennek villanyszerelőnek. Mert egyszerűen nem fogja megérteni. Ahogy azt sem, hogy miért lenne nekem természetes, hogy előbb járnak a gyerekek heti háromszor különtanárhoz, minthogy elmenjünk nyaralni. Vagy, hogy inkább egy két szobás panelban fogunk lakni négyen, de lesz annyi tartalék (mondjuk egy másik kiadott lakás), hogy a gyerekek egyetemét fizessük.

Olyan közegből jöttem, ahol ez triviális volt, nem kellett magyarázni. Az összes barátom ezt a mentalitást hozza. Fölösleges olyan emberekkel ismerkedni, beléjük szeretni, családot alapítani, akikkel az első percben sejthető, hogy nem ezt a mentalitást képviseli, mert nem fog jól működni a kapcsolat.

2020. nov. 28. 16:26
 23/66 anonim ***** válasza:
85%
#21: azzal, hogy egy emberi lényt moslékos vödörhöz hasonlítottál, ugye, tudod, hogy elsősorban saját magadat minősítetted?
2020. nov. 28. 16:28
 24/66 anonim ***** válasza:
11%

23.-nak.

Igen. Pont, mint amikor egy férfit nem vesznek ember és férfi számba, ha nincs diplomája, és "csak" 175 centi magas. >:)

2020. nov. 28. 16:31
 25/66 anonim ***** válasza:
92%

1. Nem nézem le.

2. Nem a keresete alapján ítélem meg.

3. Nem az alapján ítélem meg, milyen végzettsége van.

Viszont

Én diplomás vagyok, nem akarom egész életemben azt hallgatni, hogy bezzeg ő mennyit keres, bezzeg ő jobban tudja, ő így, ő úgy, hülye egyetemisták nem tudnak semmit blablabla többi fszság.

Gondolja így, ha neki jó, de én nem hallgatom ezt.

2020. nov. 28. 16:33
 26/66 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek a cuki alacsony és okos és ápolt IT-sek :D
2020. nov. 28. 16:36
 27/66 anonim ***** válasza:
96%
#24: mit értesz az alatt, hogy nem veszik EMBERszámba? Ezt tisztázzuk először.
2020. nov. 28. 16:36
 28/66 anonim ***** válasza:
100%

Pedig Amy Schumer átlagos. Átlag Józsi ilyen műqrvákat akar? Hát akkor elég gáz van a fejekben.

Átlagos nővel nem lehet villogni a haveroknak, hogy ki hogy bszná meg?

2020. nov. 28. 17:05
 29/66 anonim ***** válasza:
0%

27.-nek.

Nincs diploma: Lúzerfogyatékossenkibuta.

Nincs 180 centi: NemférfitörpebocsyhhhXD Fújj"

2020. nov. 28. 17:08
 30/66 anonim ***** válasza:
0%

#29: nálad nem ez a probléma, kis haver. Nekem sincs diplomám, mert idegileg nem bírtam volna az egyetemet. Viszont senki meg nem mondaná rólam, mert baromi sokat olvastam és olvasok is, magyarul és angolul egyaránt (középfokú C típusú nyelvtudással és igen, nyelvvizsgával is). Volt egy pár diplomás ismerősöm, akik hápogtak a döbbenettől, mikor megtudták. Szóval baromira nem a papíron múlik. Amit mellesleg meg lehet szerezni menet közben is, munka mellett.

Ami a 180 centit illeti: gondolom, a többségnek a magas sarkú cipő miatt lehet fontos. Én egyébként 176 centi vagyok. De van olyan 175 centis pasi, akinek, ha egyedülálló volna, és bejönnék neki, nem mondanék nemet.

2020. nov. 28. 17:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!