Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nézi le a fizikai munkásokat, amikor manapság egy szakmunkás sokkal jobban keres a legtöbb diplomásnál?
40.-nek.
De egy fullos mérnök csaj nem fogja lecumizni Józsit, ha az előáll azzal, hogy : "Látod bébi, én fúrtam fel a WC-ben a kézszárítót!" A pénzügyi fejest meg igen.
Nem is erről van szó.
Csak nem kell senkit lenézni rögtön a munkája miatt.
Mert itt erről van szó és itt kb semmibe veszik a szakmunkásokat, egy normális szakmunkást is.
"A pasim vagy tudja megcsinálni a csapot, vagy tudja kifizetni a szerelőt!"
De ez úgy általában mindenkire igaz. Nőként én ezt pasi nélkül gondolom. Vagy megtanulom megcsinálni a csapot, vagy kifizetem. Vagy főzök, vagy kifizetem. Nem egy másik embertől várom el.
Én diploma megszerzése után 5 évig nem találtam megfelelő állást és persze fizetést.
Pokoli sok helyre beadtam önéletrajzot, voltam állásinterjúkon de semmi.
De nem jött össze mert..."már betöltötték az állást" több helyre meg csak ismerősök által kerültek be az emberek, protekcióval.
5 évig az Aldiban dolgoztam.
45.-nek.
Aha...szóval a szakik írják ki, magukat nőnek kiadva, hogy "Nekem fontos, mi több, ALAP, hogy a kanim diplomás legyen!"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!