Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt, hogy a bombanőknek nemcsak a kövér pasiknál, hanem a jóképű sportos pasiknál is sokkal könnyebb az élete?
De téged ez miért is zavar, ha olyan okos meg "tökéletes vagy"? Akkor te mindent IS tudsz, nem? Amúgy meg tényleg barátkozhatnál is, jobb helyeket barátoknak is segítenek, tudom, miről beszélek.
A nőkre meg hiába irigykedsz, más dolgok meg másért szarok. Nőként mondom, hogy azért tud fájni a havibaj, meg gondolj bele egy terhességbe, meg amivel az jár. Ja, és ott a szépség egy része is bukó többségnél (legalább egy ideig), úgyhogy szerintem ne ragadj le ezen a szinten. Inkább legyél egy kicsit alázatos és tanulj szorgalmasan! Azzal többre viszed, mintha siránkozol dolgokon, amiket nem változtathatsz meg és nagyképűen nyilvánulsz meg, ugyanis a gőgösség nem egy kedves tulajdonság.
"Huszonhatos. Igen, felvettek fizikára. Ha szerinted ez nagy csoda, összemérhetjük a tudásunkat, csak nehogy kiderüljön, hogy okosabb vagyok egy kicsivel. Vagy sokkal. Ha én bunkó vagyok, ti se vagytok különbek."
Én már végzett matematikus vagyok, szóval fizikában lehet vernél, matekban meg egy aranyos próbálkozás lenne :)
Egyébként az tény, hogy bunkó vagyok, de a kérdésed meg totális hülyeség, mégha van is benne igazság.
Én írtam a le van szarvát és én vagyok a "matematikus hazudozó".
De végülis kvittek vagyunk, mert én meg azt nem tudom elhinni, hogy te fizikán tanulsz :)
"Én írtam a le van szarvát és én vagyok a "matematikus hazudozó".
De végülis kvittek vagyunk, mert én meg azt nem tudom elhinni, hogy te fizikán tanulsz :)"
Az a különbség kedveském, hogy én kiírtam egy valós kérdést, te pedig idejöttél engem fikázni hazudozva. Te már vagy a tizedik vagy, aki ha meghallja, hogy én hol tanulok, rögtön rákontrázik. Kamu vagy te is, meg az eddigiek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!