Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban csak akkor lehetek sikeres a Tinderen Badoon, ha elég sok pénzem van sportos kinézetem és és az arcom is szépfiús vagy az a tipikus egybenyakú kopaszraborotvált rosszfiús?
Azt vettem észre hiába nézek ki elég jól, sportos test, átlagostól helyesebb arc,mégis rengeteg nő aki picit már jól néz ki,rögtön rátér az anyagiakra.
Ez lenne a mai társkeresés?
Már nem az igazi szerelmet keresik manapság a lányok?
Mit csinálnak ha mégis egyedül maradnak otthon ha ekkora az elvárásuk minden férfi felé?
Légyszi hanyagoljuk a mindennapi “a nők csak a pénzre mennek” típusú kiírásokat, mert gáz.
Ha egy nő nem akar tőled semmit, azt el kell fogadni és nem variálni.
Az egyes vagyok és szívesen várom a reakciódat, hogy a válaszom alapján honnan szedted, hogy nekem a pénz a fontos. :)
De oké.
Diplomás nő vagyok, a párom meg kétkezi munkával keresi a pénzét. Van egy jobb autója, viszont manapság az autó nem luxus. Csak, hogy tudd, igazából fogalmam sincs, hogy mennyi pénze van, mert sosem kérdeztem őt erről meg konkrétan. Ennyi.
Diplomás nő kétkezi munkással. Aha, hihető. Ha igaz, akkor az alábbiak állhatnak fenn: az a kétkezi munka valami több 100 ezreket kereső szakmát jelent (kőműves, burkoló, hegesztő, stb). Jó a családi háttere, vagy érzed benn a potenciált hogy nem lesz örökre melós. Más nők sem szokták konkrétan kérdezgetni mennyi pénze van a férfinek, ki tudják azt következtetni. Tehát biztos vagyok benn, hogy a párod nem egy magával elégedett, gyártósori operátor.
Egyetemisták vagytok, tehát tudod jól hogy a párod jól fog keresni a diplomájával. Ez is biztos szerepet játszok benne, hogy éppen vele vagy. Egy szóval sem mondtam hogy milliomos aranyások vagytok, de nektek is fontos hogy ne legyen kevés pénze a férfinek. És ez elég taszító. Azok a nők tiszták anyagilag, akik összejönnének egy 8 általánost végzett melóssal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!