Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban csak akkor lehetek sikeres a Tinderen Badoon, ha elég sok pénzem van sportos kinézetem és és az arcom is szépfiús vagy az a tipikus egybenyakú kopaszraborotvált rosszfiús?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hiába nézek ki elég jól, sportos test, átlagostól helyesebb arc,mégis rengeteg nő aki picit már jól néz ki,rögtön rátér az anyagiakra.

Ez lenne a mai társkeresés?

Már nem az igazi szerelmet keresik manapság a lányok?

Mit csinálnak ha mégis egyedül maradnak otthon ha ekkora az elvárásuk minden férfi felé?

2020. nov. 3. 20:12
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
43%

Sajnálom, de nem mindig tudlak követni.

Szerencsém van, mivel elsősorban nekem már megvan “a férfi”, másodsorban meg nekem is van saját keresetem, sosem tartatnám el magam egy férfival sem.

Azt mondjuk észrevettem, hogy neked bárki bármit mond, mindegy, te úgyis csak a magadét fújod, hogy minden nő egy pénzéhes ribi.

2020. nov. 5. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!