Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban csak akkor lehetek sikeres a Tinderen Badoon, ha elég sok pénzem van sportos kinézetem és és az arcom is szépfiús vagy az a tipikus egybenyakú kopaszraborotvált rosszfiús?
Azt vettem észre hiába nézek ki elég jól, sportos test, átlagostól helyesebb arc,mégis rengeteg nő aki picit már jól néz ki,rögtön rátér az anyagiakra.
Ez lenne a mai társkeresés?
Már nem az igazi szerelmet keresik manapság a lányok?
Mit csinálnak ha mégis egyedül maradnak otthon ha ekkora az elvárásuk minden férfi felé?
Sajnálom, de a te válaszaidat is bizonyos emberek csak “okádásnak” észlelik. Úgy látom, nem lehet megváltoztatni a véleményed még azzal sem, hogy kb. a fél életemet “ideokádtam”. Viszont nem én tehetek arról, ha nincs szerencséje valakinek a párkapcsolatkohoz, vagy eddig csak negatív tapasztalásai voltak.
Járulékos veszteség... pf
Az én környezetemben is vannak ilyen nők. Nem egyet láttam. De komolyan, amikor a 18 éves pár mindkét tagjának már konkrétan a töke is kivan a másoktól, de ők járnak, mert mindkettő pénzes szülő gyereke.. Ezt nem akartam s akarom soha, és lehet, hogy megint elcsépeltnek vélt szöveget mondok, de inkább a boldogságot választottam.
A másik dolog, hogy sok férfi ki is használja, ha ő pénzesebb, olyan szempontból, hogy kb az első találkozáskor csak a legújabb autójáról képes beszélni és, hogy ő milyen faszagyerek, mert pénze van. Na, az ilyeneket nagyívben kerülöm.
Az előbbi válaszokra reagálva: nem, nem sminkelem magam. Rühellem az idióta fotózkodásokat és nem élem kirakatban az életem. (A legutóbbi két fotóm is a párommal van, amelyek már több, mint fél évesek).
És nem, kinézetileg sem vagyok problémás(megvan kezem-lábam), a szépséget nem szoktam firtatni, mivel mindenkinek más az esete. Viszont nem egy egérlyukban éltem le az életemet sem és egyetemi éveim alatt végig dolgoztam+ érdemösztöndíjas voltam végig. Voltak már férfiak az életemben jelenlegi párom előtt is, de sosem volt egyéjszakás kalandom és sosem voltam részeg sem talán. (Ezeket csak az esetleges kombinálások elkerülése végett).
Tyűha, mik zajlottak itt, míg nem voltam. Beállnék az előző mellé, akivel már eddig is igyekeztünk elmagyarázni, hogy nem szemét minden nő. A 99 % tuti, hogy erős túlzás, meg addig ilyet nem mondhatsz, míg a Föld összes nőjével nem beszéltél. Aztán meg férfiban is van olyan, hogy ihaj-csuhaj.
Én sem sminkelem halálra magam, nem hinném, hogy a páromnak bejönne. A szépség meg hát.. kinek mi, neki az vagyok meg magammal ki vagyok békülve, ennyi elég is.
Aztán meg az életünket majd közösen felépítjük, ezért sem elvárás a lakás/ház nálam. :)
Köszönöm, kedves 25-ös, hogy jobban ismersz engem, mint én magamat. Hát, ha a környezetedben élő nők ilyenek, akkor valamit k*rvaszarul csinálsz, mert az én környezetemben max. 45% szemét, a többi teljesen normális.
Amúgy elváltak a szüleim, apának volt pénze mégsem őt választottam, mert anyut jobban szeretem. Így szegénységben nőttem fel, mindig diákként kellett mellé dolgoznom, hogy meglegyenek a dolgok, de nem bánom, mert nekem nem büdös a munka.
A lakás/ház azért nem elvárás, mert mint írtam, MAJD EGYÜTT MEGTEREMTJÜK. Kemény munkával sok mindent el lehet érni, te is tudhatnád, ha megpróbálkoznál vele. De sírni meg átkozódni mindig könnyebb ugyebár...
26-os: igen, így van, végülis jobb egy villában ébredni, mint egy átlagos házban vagy bármilyen kulipintyóban. De miért is? Mert jobbak az életkörülmények. Mert este Victoria Secret pizsomában lehet befeküdni a selyemágynemű alá és természetesen kecsketejben fürdés :)) viszont... ez csak addig jó, amíg nem szorul a gyomor görcsbe az a pasi láttán, aki mindezt megteremtette. Amikor valakivel úgy kell leélni az életed, hogy nem szereted, de sok a pénze, ezért vele maradtál, az nem élet, az szenvedés. És én nem irigylem ezeket a nőket, mert mert ezek biztosan nem boldogak. Én pedig miért csesszem el az életem egy olyan pasi mellett, aki ő maga is tudja, hogx a pénze miatt vagyok vele és egész életemben egy darab húsnak tekint?
Köszi, de nem 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!