Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban csak akkor lehetek sikeres a Tinderen Badoon, ha elég sok pénzem van sportos kinézetem és és az arcom is szépfiús vagy az a tipikus egybenyakú kopaszraborotvált rosszfiús?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hiába nézek ki elég jól, sportos test, átlagostól helyesebb arc,mégis rengeteg nő aki picit már jól néz ki,rögtön rátér az anyagiakra.

Ez lenne a mai társkeresés?

Már nem az igazi szerelmet keresik manapság a lányok?

Mit csinálnak ha mégis egyedül maradnak otthon ha ekkora az elvárásuk minden férfi felé?

2020. nov. 3. 20:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Jézusom 😂 te mindenből le tudod hozni a következtetésedet? Az egyetlen szempont amit figyelmebe veszek, hogy legalább legyen munkája egy férfinak és ne a szülein élősködjön, mivel nem akarok eltartani egy férfit sem. Szerencsés vagyok, a párom szeret dolgozni.

Sajnos nem találtad el, a fenti szakmák közül egyikhez sem ért. Tudod, ne keresd mindenben a logikádat, mert fölösleges. A családi hàttere sem nagy durranás, átlagos. Tudod nem várom el tőle, hogy diplomás férfi legyen és bankigazgatóvá váljon, mivel nem egy darab papír tesz senkit magasabbrendűvé a másiknál és sosem fogom szégyellni, hogy a férjem nem egy diplomás. Tudod miért? Mert szerelmes vagyok belé. És nem érdekel, ha nyálas szöveg, de ez az igazság.

Ja, volt életemben pénzes pasi is, bár ezt ahogy összejöttünk tudtam meg, de akkora f*szfejjel, mint ő, életemben nem találkoztam még :D

2020. nov. 3. 21:59
 12/31 anonim ***** válasza:
33%
21:59-es Vajna Timike sem akar eltartani egy férfit, ezért akar gazdag pasit.
2020. nov. 3. 23:00
 13/31 anonim ***** válasza:
20%
Itt Timike megfogalmazza minden nő legnagyobb félelmét, hogy “egy csóróba szeret bele.” [link]
2020. nov. 3. 23:02
 14/31 anonim ***** válasza:
84%
Te alapból ilyen buta vagy 12-es, vagy valaki súg neked? Mi van, ha két ember EGYÜTT akar felépíteni egy életet? :D Én is hozzá akarom tenni, amim van meg a párom is. Nem fogom őt lehúzni, ő sem engem. Tudod, ez az, mikor tényleg szereted a másikat. A személyét.
2020. nov. 3. 23:03
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

A 21:59-es vagyok: most kapaszkodjon meg mindenki: a páromnak még érettségije sincs. Nem buta gyerek ő csak magasból tett rá.

Ezt sem szégyellem, mert tudom, hogy még így is intelligensebb, mint az egyetmisták bizonyos hányada.

Különöseb tetszett, hogy valaki Vajna Timihez hasonlított engem, de sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy az a nő sokkal okosabb, mint hinnénk. Elvégre, neki már nem kell aggódnia a pénzügyei miatt. (Mondjuk közgazdász vagyok, ciki lenne, ha nem tudnék bánni a pénzemmel).

Az ex barátommal még középsuliban ismerkedtem meg, de igen, nyilván, vele is a pénze miatt voltam(ja, hogy nem volt neki?!😂). Aztán együtt kezdtük az egyetemet, ő egészségügyis lett, viszont otthagytam a fentebb emlegetett, érettségi nélküli párom miatt.

Mindenkinek kívánom, hogy legalább egyszer az életben tapasztalja meg a szerelmet, akkor rájön, hogy az ember mi miatt választ párt. :)

Ja, és várom az újabb meghökkentő agymenéseket.

2020. nov. 3. 23:13
 16/31 anonim ***** válasza:
27%
Persze érettségije sincs, ordas kamu.
2020. nov. 3. 23:26
 17/31 anonim ***** válasza:
27%

1. csinálj magamutogató semmirekellő fotókat, de a lényeg, jó legyen a megvilágítás, imponáljon környezet, emeljen ki, mutassa h "valaki vagy".

2. kör: beszélj a semmiről a semmirekellőknek, keresd a közös hangot, "való világ, ki ki baszott meg épp, vagy a tv szarok egyebeke..."

3. kör itasd le, hazudozz, ez kell neki,a szemfényvesztés, h érezze megfogta az "atyaúristent".

4. kör dobd ki a pcsába, mert hulladék, s ne várd meg még elkezd érzelmileg ledarálni. Ez a szelektív szemeteszsák többet ér itt amit az előbb kivittem (mert ezek a kcsög szrok, még erre sem képesek, csak legyen új ház), s ha megvárod még elkezd "rádtelepedni", érzelmileg kicsinál, lenéz, lenulláz. Nézz úgy ezekre az élősködőkre, mint egy téglára. Ilyenek, csak van pfájuk, azt követelőznek. Ilyen szempontból a tégla jobb, mert nem "akar ledarálni".

Ezzel leírtam a "nők" 99.999999999%-át.

2020. nov. 3. 23:34
 18/31 anonim ***** válasza:

Miért lenne kamu? Nem ismersz emberek érettségi nélkül?

Miért nem lehet csak simán elhinni? Nem tudom, hogy miért kell bizonygatnom az életemet, de mégis sajnos ezt teszem. Mert talán fáj, hogy a nők mindig a pénzéhes ribiknek vannak beállítva. Egy férfitől sem vártam el életemben, hogy engem elhalmozzon ajándékokkal, de még a virágot is oriási pénzkidobásnak és pazarlásnak gondolom. Amikor vacsorázni megyünk szinte mindig ő fizet, viszont ott van a SZINTE, mivel én is szoktam fizetni. És nem, nekem nem ciki. Én ettől őt A férfinak tekintem, de ez valahol így fair.

2020. nov. 3. 23:38
 19/31 anonim ***** válasza:
35%
18, tudjuk, a pénz nem számít, de a férfi nem "férfi, ha nincs új ház/lakás". Leszrom a virágokat, mert itt nem erről van szó, hanem többről. De tudod, végül is az nem pénz, nem lehet számolgatni, de legyen meg az "alap". Értjük a logikát.
2020. nov. 3. 23:55
 20/31 anonim ***** válasza:
44%
Nem írtam sehol sem, hogy egy férfi ház nélkül nem férfi, sem azt, hogy elvárom, hogy legyen háza, de javíts ki, ha tévedek.
2020. nov. 3. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!